Бежанци или нелегални елементи – имат ли право да са у нас?

Гражданските патрули отсичат: Има чадър над мигрантите!
22 ное 2016 10:37,
147
Бежанци или нелегални елементи – имат ли право да са у нас?
Снимка: архив Bulphoto

Резултат от протестите срещу бежанците има. Хората започнаха да се събуждат. Харманлии са уплашени заради болестите и заразите. Това се пренася по хора, в арестите е пълно с такива зарази. Това посочи в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR представителят на Гражданския патрул Иван Бонев.

Още по темата

"Категорично искаме затваряне на бежанците центрове, защото те не са такива. Това не са бежанци, това са нелегални елементи. Те бягат от войната в Сирия, стигат до Турция, там няма война, защо бягат от там? Ние не сме буфер между Арабския свят и Европа. Трябва да се прекратят процедурите по даване на убежища и документи. Напрежението ескалира", настойчиво заяви Бонев.

Според д-р Акрам Наюф, който е от Асоциация свободна Сирия, те не защитават престъпните елементи.

"Ние не защитаваме тези, които носят опасност за България, ние защитаваме бежанците, които са избягали от войната", настоя той.

"Има бежанци, които са избягали от самите диктаторски режими. Тези хора, когато пристигнат в България, някой остават, други заминават за Западна Европа. Преминават интервюта и проучвания", посочи д-р Наюф и допълни, че има преводачи, които са обучени да различават мигранти от бежанци.

Бонев твърди обаче, че това са хора, които са бежанци и нямат право да стоят в България, но според д-р Наюф ние сме правова и демократична държава и трябва да се спазват законите, а не да има самоинициативи.

"Случващото се около Лъвов мост показва, че някой иска да нагнети напрежение. Когато има диктаторски режим, има почва за радикализиране на обществото. Аз съм против фундаментализма", казва д-р Наюф.

Той уточни, че тези, които нарушават законите, трябва да бъдат арестувани и заяви категорично, че не трябва да се затварят центровете за бежанците у нас, защото това ще доведе до тероризъм.

"Органите на реда правят денонощни акции и задържат всякакви елементи. Проверяваме бежанците постоянно, защото това е целта на гражданските патрули. Над тези хора обаче има чадър, защото ние ги предаваме на полицията и след това нещо се случва", заключи Иван Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До електрончикХаресва ми как мислите, другарю. В моите очи имате качества за министър. В един нов, пост-боков кабинет.
93
0
 
32
 
! Отговори
Марио преди 7 години
Няма правилен вариант, но грешни много...
92
2
 
45
 
! Отговори
електрончик преди 7 години
Аз съм за изграждане на електрическа ограда по границата също и около центровете електрическа ограда с 20kV ...200mA стигат.. може да се комбинира и с мечи капани по бежанските пътеки, минирани участъци.. или да им пуснем по 2-3 гладни мечки във всеки център и проблем решен.. няма бежанец няма проблем!! Имам идеа за изкуствено езеро с крокодилчета голяма атракция ще е.. нахрани крокодилче с арабин или негро..
91
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние нашите не можем вече да храним и издържаме .За какво са ни още толкова здрави и млади .Помнете ,че тук ще останат да ни висят на главите и те .Ще се възпроизвеждат с такава скорост с каквато и нашите. Спрете този ужас навреме уважаеми управници докато не е станало много късно .
90
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за последен път ще се постарая да обясня нещо елементарно на едноклетъчните форми на живот изказали се отдолу! Бежанец не е статут до живот, защита се дава само докато трае ситуацията в дадена държава. Т.е когато вече е безопасно да се завърне в мястото по произход,статутът му се отнема и се екстрадира там. Големи мъже сте всички на думи, я идете верно на границата да ви видя ще стреляте ли по жени и деца?Не, че това ви прави мъже, по скоро ***, и все пак българинът винаги е голяма на думи
89
2
 
39
 
! Отговори
Българче преди 7 години
До Анонимен не бе п.и.ч ... те са лели в СА обучили са ги и сега идват тук в подготвката на джихада !!! Помни ми думат !!! това ни чака ... и основен виновник са САЩ и в частвост Турция ... но нали са и т *** ... а и Ера нали говори за турска империя ... абе ясна работа до 10 године сме сложили фесовете пак
88
1
 
38
 
! Отговори
Българче преди 7 години
До valentyСъс сигурност не знаеш колко си прав !!!! Не ми се иска да го казвам но мнозинството буквално не са хора !!!
87
1
 
52
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
Това не са бежанци и мигранти това е инвазия на исляма в Европа но Чичо сам командва тъпит политице ... нали виждате и Меркел клекна !!!!
86
1
 
58
 
! Отговори
а преди 7 години
Да си намерят някоя арабска дръжава близка по културни ценности и религия където да се вписват най-добре. Фактите говорят. Доказано те не се интегрират. Запазват си език и нрави. Ние ако поискаме да се преселим в Саудитска Арабия и построим църкви на всеки ъгъл и жените да ходят разголени дали ще ни го позволят. Тогава защо ние сме длъжни да гледаме джамиите им на всеки ъгъл и да ги търпим да ни обогатяват културно. Исляма е по-агресивната идеология и ще спечели навсякъде където бъде допусната.
85
1
 
55
 
! Отговори
АНТИМИГТАНТИ преди 7 години
1. Има чадър над мигрантите! - съгласен. Разходете се около Лъвов мост и ще разберете - там полицията ги пази. А нашенците подлежат на проверки!2. Почти няма бежанци, а основно са нелегални мигранти - проникнали незаконно на територията на РБ от страни, в които няма въоръжен конфликт.
84
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... някоЙ остават..."?Явно нелегални елементи работят и в този сайт, не владеят добре български език.
83
1
 
55
 
! Отговори
valenty преди 7 години
"Няма по нахално същество от арабина."Много, много, много верно.
82
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ
81
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде започна се пак с философията. Меркел и Папата да ви товарят на самолети от Турция и да ви стоварват в домовете си. Хайде стига с това прехвъляне на отговорност и псевдотолерантност. И защо млади мъже не се бият за родините си. Най-малкото са дезертьори или пак ще изкарате клиповете с жени и деца. В Пакистан каква точно война се води? Тъмните субекти и те ли са от Сирия? Води си ги в Саудитска Арабия, ОАЕ, Дубай, Бахрейн, Катар, или там ги знаят какво представляват.
80
2
 
52
 
! Отговори
grimm преди 7 години
"Властта крие, че са хванали хиляди оръжия пратени да въоръжат бежанците". А тези дни фейсбук-страницата на бхк-то - бяла страница с надпис 'За съжаление нещо се обърка, работим по отстраняването на проблема'.Нещо се готви да знаете, това затишие не е на добре. И не само в България, бъдете нащрек.
79
0
 
32
 
! Отговори
до 87 а не до 85 преди 7 години
е Коментар 93
78
1
 
51
 
! Отговори
до 85 преди 7 години
Не плаши хората, какво, да чакаме ли докато тези групировки още по-добре се организират.България все още има много млади и на средна възраст мъже и жени да защитат семействата си и Родината си. Пасивното чакане води до загиване на нацията.
77
2
 
47
 
! Отговори
до Вербовчик преди 7 години
Прилагате стандартна тактика на отклоняване на вниманието. Тук се говори за нелегалните емигранти, колко пари струват на данъкоплатеца, за уплахата на хората от зарази. За трафика на наркотици и така нататъка - съседната статия.
76
1
 
50
 
! Отговори
Стар набор от Сливен преди 7 години
Абе що не се върна в закритото вече танково поделение с 80 броя Т 72 и всички да отидем на по 500 метра на границата. По мое време беше недопустимо и да се помисли, че всякакви субекти могат да влизат безпрепядствено в Родината ни.
75
1
 
48
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Всички го казаха - Турция е "сигурна страна" страна на ЕДНОВЕРЦИ....Гърция и тя...ама не с*какалците драпат към сърцето на Европа - където не само всичко е безплатно - ами и бъдева пари ти дават - на спокойствие да се развъждаш, и да правиш самоделни бомби...да взривяваш неверниците...жените, и децата им - ако ти доскучее! "Света-Света Мурксел" ги покани...само гледайте сеир - колко милиона ще придойдат в САМО СЛЕДВАЩИТЕ 10ГОД.МАШШАЛА ЕС! ГОЛЯМО МАШАЛЛА БЕРЛИН И БРЮКСЕЛ!