Г-жа Люси пребори рака. Сега е ред на ученика й Синан

Над 81 хил. евро са нужни на 16-годишното момче да пребори болестта
27 ное 2016 10:21,
18
Г-жа Люси пребори рака. Сега е ред на ученика й Синан
Снимка: Facebook

Спомняте ли си учителката Людмила Ангелова? Госпожа Люси? Преди време нейните ученици в Асеновград я спасиха от тежко онкологично заболяване, след като се обединиха и събраха непосилна за нея сума.

Още по темата

Днес госпожа Люси помага да се спаси живота на нейн ученик - 16-годишния Синан. Той чува страшната диагноза преди година. Внезапна болка и отток на лявата ръката го праща в местната болница, а оттам е препратен в детската онкохематология в Пловдив.

Претърпява 24 химеотерапии и четири операции. За съжаление те се оказват безуспешни - момчето остава без една ръка.

И въпреки че изследванията тогава показали, че е напълно здрав, надеждата му за живот била попарена преди дни, когато му съобщили, че туморът е засегнал белия му дроб.

Единственото спасение за Синан е операция в специализирана болница в Испания. Цената е 81,3 хиляди евро.

За да му помогнат се организират неговите приятели и съученици. Те направили стотици кутии за средства, които разнесли из целия град. От вчера има и благотворителен базар в центъра на Асеновград, където всеки продава всичко за Коледа. Всички пари отиват за лечението на Синан.

Предстои и благотворителен концерт. Повече информация за това как може да помогнете и вие, вижте във Facebook страницата!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лекари и болници/ предимно частните!/ , крадат и смучат безогледно парите на пациентите и НЗОК. В медицината вече парите са над всичко, не здравето на хората!
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България е страшно да си болен. Крадлива здравна каса, болници превърнати в търговски дружества, алчен персонал. Наистина има и много качествени хора, но са твърде малко. При толкова много данъци които събира държавата трябва във всеки град да има болница издържана от тези пари, а който иска частна практика сам да си върти бизнеса. Здравето не е търговия.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГлупак. Пий си редовно билките и посещавай гробищата, щом те кефи. Преди 25 години котешката стъпка беше за бъбреци, после стана за диабет, после за сърце, сега гледам че и рак лекувате с нея, а май единствено помага срещу малоумие, като ти изпразва джоба и те прави по-мъдър.Много здраве на гробарите да пратиш, гледам са ти първи приятели.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КАКНавсякъде, стига да си размърдаш *** и да потърсиш. Обикновено ходят в Израел и Германия, по-рядко - в Турция. Специално за Германия знам, че методите и практиките за лечение на тежко болни са на светлинни години от тези у нас.А с леко болните и българската здравна система се справя ако не отлично, то много добре, важното е да тръгнеш от държавните болници (колко странно, а?) а не да се повлечеш директно по частните. Освен това - никакви пари под масата, за онкоболните е БЕЗПЛАТНО!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преведох едни 100 лева по сметката. Има и paypal акаунт, така че всеки може да помогне, дори и да не ходи на базара.Успех в събирането на парите!
7
3
 
10
 
! Отговори
КАК преди 7 години
Как стават тези работи ?Моята майка искаше да види внучката си абитуриентка . Почина от рак .Моля дайте повече информация къде извън БГ Здравната Система , може да се излекува човек от тази коварна болест . В България се дават много пари за Онкоболните от Здравната Каса и те се Крадат и ограбват от Лекарите в съучастие с Бизнеса в Частни Онкоболници .
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DMS номер?
5
4
 
29
 
! Отговори
Ммм преди 7 години
Юначе! Дано да успее да се пребори с тази изродска болест! Българи, Юнаци: да го докажем и се обединим за пореден път и тук. Каквото и крадливо да ни е управлението, в тези велики дела сме номер 1. И той е българско дете и той е дете на българската учителка, която ние спасихме! Бог да го опази! Амин.
4
3
 
30
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Ако някой има път към Асеновград и има възможност да купи нещо от базара , за да помогне , нека да го направи. Който няма да помага , няма смисъл да отегчава другите със злобни коментари. Аз пожелавам успешно лечение и бързо оздравяване !
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех на момчето,моля се Всевишния да му даде шанс да живее.Браво на учителите,съучениците му и на всички съпричастни с тази кауза.Успех в каузата!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех!
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БИЛКАТА КОТЕШКА СТЪПКА Е ПРОТИВ РАК!!! ДОРИ ПРОФИЛАКТИЧНО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПИЕ ПОНЕ 1 МЕСЕЦ ПРЕЗ ЖИВОТА НИ!24 ХИМИО ЗНАЧИ ЗЛОКАЧЕСТВЕН РАК С РАЗСЕЙКИ ГАДНА РАБОТА!ИНСУЛТ ИНФАРКТ РАК ТАКА КАЗВАТ НА ГРОБИЩАТА ПОГРЕДАЛНИТЕ АГЕНТИ ! СВЕТАТА ТРОИЦА!