Трета жертва на мелето, причинено от пияния Любомир

В пловдивска болница издъхна 23-годишната студентка Полина
14
Трета жертва на мелето, причинено от пияния Любомир
Снимка: архив, БулФото

23-годишната студентка Полина Караиванова, която пострада при катастрофата с пияния шофьор Любомир Трайков в Пловдив, е издъхнала, съобщи "24 часа".

Още по темата

Със смъртта й жертвите от мелето на 18 ноември стават три.

След катастрофата на място издъхнаха Атанас Ламджиев и Виолета Стоянова, които са се возили в "Пежо".

Момичето беше няколко дни в мозъчна смърт. От университетската болница "Св. Георги" в града потвърждават информацията за смъртта й. От колата-ковчег има само един оцелял - приятелят на Полина.

Междувременно утре Апелативният съд в Пловдив ще разгледа протеста на прокуратурата срещу освобождаването на Любомир Трайков срещу 15 хил. лв. Във фаталния ден той е карал колата си с 0,67 промила алкохол.

Атанас остави 3 деца сираци, а Виолета - едно. След катастрофата бащата на Любомир даде пари на вдовицата на починалия - Корнелия, за да покрие нуждите си, а тя пък обяви, че прощава на убиеца на мъжа си.

Заради последвалите негативни обществени реакции обаче тя върна парите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Na sekoj mozi da mu se sluci.. toj sto doziveal soobrakajka znae kakoe . GOSPOD da ne cuva, ama alkohol i volan ne odat zaedno..... ako pies ne vozi ... ima sega segde TAXI na sekoj kos neka zarabotaat lugeto i tie treba da ziveat....
10
1
 
45
 
! Отговори
Х преди 7 години
В Сащ вече щеше да е с комбинезон и с доживотна!!! Като сме се обърнали към запада що не са ни и законите като при тях ?? Малко тема за размисъл
9
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един никаквец, изчадие на новобогаташ уби ТРИМА НЕВИННИ, УНИЩОЖИ ТРИ СЕМЕЙСТВА, ТРИМА РАБОТЕЩИ. И само 15 000 лева гаранция??? Какъв ще е живота на техните родители и близки, какво ще може да утеши болката им? Единствено това мизерабълче да им го вържат и мъчат, мъчат с години. Не да умира, да се мъчи както близките на тези невинни жертви.
8
12
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Що направо и в магазините да сложим двойни цени за "бизнесмени", в болницата да плащат по две легла, в самолета да купуват по два билета, като умрът да плащат два гроба и т.н.Идио.
7
3
 
46
 
! Отговори
художника преди 7 години
Любомире, хубаво ме чуй сега! Ти ще си понесеш наказанието, дали морално или физически - няма значение. Ще минат години, може би и да забравиш това което си сторил, но дай боже да имаш дечица и някой ги размаже, точно както ти направи, за да усетиш КАК БОЛИ !!! Парите могат да ти купят хубаво място в гробищата, но не и на оня свят!!!
6
11
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Ти си обратното на остър!
5
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да проумея как няма почти никой наказан, причинил катастрофа с по-скъпа кола, че и дори убил хора! 3 жертви, а лекето с 12 акта се измъква под гаранция.. защо въобще се позволява на шофьори с толкова нарушения да карат кола, ужас ужас..
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как какъв ... Лесно ги вади и лесно ги харчи!
3
1
 
35
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Светла и памет. Съболезнования на близките.
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата и самите бизнесмени трябва да осъзнаят, че имат обобществена функция, те трябва да са за пример на обществото. Ако за обикновените наказанието е 1год. например, то за тях трябва да е 2год. И какъв е тоя баща само да плаща актовете на сина си без да взема мерки.
1
1
 
54
 
! Отговори
Мъка преди 7 години
Съболезнования!