Опасност на 4 лапи: Бездомни кучета нападнаха майка

Жената обмисля да съди община Хасково заради инцидентите
6 дек 2016 20:50,
49
Опасност на 4 лапи: Бездомни кучета нападнаха майка
Снимка: архив Булфото

Бездомни кучета нападнаха млада жена в Хасково. Инцидентът става близо до детска градина.

В опита си да избяга от озверелите песове жената пада и чупи два прешлена. Пострадалата е майка на две малки деца, съобщава "Дарик"

Това не е първото нападение от бездомни кучета на 29-годишната Виолета Христова. При първия инцидент тя води по-голямото си дете на детска градина в кв. "Македонски" в града. Тогава обаче с детето се разминали само със силна уплаха и без сериозни наранявания.

След вчерашната си разходка, в следващите два месеца Виолета Христова ще остане вкъщи на легло. Докато вървяла по стълбите, я нападнали кучета. С огромни усилия Виолета отишла на лекар.

Тя се радва, че с нея не са били 6-годишният й син и 3-месечното й бебе.

Жената обмисля дали да съди общината, а оттам вече побързали да й поднесат извинения по телефона.

Вече са заловени две от бездомните кучата, утре ще бъде направен опит за бъдат заловени и останалите три агресивни животни. Те ще бъдат транспортирани до приюта в Димитровград, където ще бъдат кастрирани и обезпаразитени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
2
 
! Отговори
бобо преди 7 години
И докато ги замеряте,ритате и тровите....Ще ви възприемат като врагове.Никой не се ражда лош ,съдбата и околните го правят лош
33
2
 
3
 
! Отговори
бобо преди 7 години
Защо не постъпвате така с убийците ???Както искате с кучетата..?????Ние хората сме виновни за тяхната съдба.Те не падат от небето с Снега или дъжда...Оставени гладни и жадни на улицата.....Но така сме свикнали Вината винаги я хвърляме на друг.... За всичко си има причина....
32
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ниска култура, паника, безумни действия, чупене на прешлени.
31
1
 
4
 
! Отговори
УУУУУважаеми рендета преди 7 години
СЕЕЕЕЕгааааа , за всяко едно куче което е във дадената община общината получава по 1000 лева към бюджета си.Затова всяка община се грижи да има КООООЛКОТО се може повече кучета.Вие наистина ли ВЯЯЯРВАТЕ че ги кастрират. За да приберат 1 куче УЖКИМ от улицата НПО полячават по 360 лева. Слагат му един маркер на ухото и вие си мислите ,че това значи че е кастрирано. Маркера значи ,че това куче е на ДАДЕНАТА община ,да не би ДРУГА община да го прЕчисли към НЕЙНИТЕ КУЧЕТА т.е. да вземе отгоре ОЩЕ ЕДНИ 1000 лева. Я се позаинтересовайте ЕС КОЛКО СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО ПОЛУЧАВАТ НПО ОТ ЕВРОПА ЗА КУЧ
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карайте ги при щерката на Андрей Райчев,тя много ги обича!
29
2
 
7
 
! Отговори
Александър преди 7 години
А глутницата на ул. Пловдивско поле(крият се на около 50м от бул. Андрей Ляпчев) в София, която напада всеки минал вечер от там, какво да я правим. Подавал съм сигнал на 112 и пак нищо. Добре че не изхвърлят често *** и двата пъти, когато ме нападнаха, намерих парчета от една изхвърлена дограма и ги разгоних.
28
18
 
5
 
! Отговори
ети преди 7 години
Защо непрекъснато се насажда тезата, че най-големият проблем в БГ са кучетата, омразата към тях бълва отвсякъде. Защо не се показват всекидневните издевателства над бездомните животни..тровени, изгаряни, стреляни...На запад няма бездомни животни, защото там няма ***, които да ги изхвърлят, там няма комплексари, които си взимат само породисти кучета!
27
5
 
16
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Ако съм на мъжа и хич няма да ги бавя псетата. Топиш хляб в антифриз ,храниш ги и ..готово. Аотрова продават и ветеринарните аптеки.
26
2
 
7
 
! Отговори
dido преди 7 години
Има решение, в приюти и ако никой не ги осинови до месец, да ги приспиват. Ако ги осиновят надзор, как се гледат и яки глоби ако се озоват пак на улицата. Въпроса е че тогава няма да има как да източват средствата за строене на кучешки приюти и свързаните с това дейности. Все фирми свързани с депутати ги строят и стопанисват сега, защо ли?
25
5
 
7
 
! Отговори
Сс преди 7 години
Искат кюфтета с нещо в тях и проблема е решен.
24
15
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Аз искам призраците и неграмотници да ги няма, но не става. София беше 600 000 преди 30 години. Никой не караше в насрещното, никой не биеше по улиците. И после на дойдоха ОНЕЗИ. Раслите сред прасетата. И сега София е една ***, а България се управлява от бандити.
23
13
 
7
 
! Отговори
Без преди 7 години
Всеки ден някой пребива, ограбва, насилва някого. Но никой не реагира. Кметове оставят без работа общини, защото са поискали подкуп от потенциални инвеститори (Северна България и Нокия, която се премести в Румъния,) и никой не казва и дума. Но ако някое куче излае веднъж цялата насъбрала се омраза на бедняка се излива върху него.Е по-калпава сбирщина от хора не съм виждал.
22
21
 
11
 
! Отговори
Въпросче преди 7 години
Ако я гонеха да я хапят, като е паднал а са щели да го направят.Познавам една такава истерясала жена, вижда на 10 километра куче и почва да крещи и да подскача.Значи историята е станала така: кака Пена паднала е се пребила, щото си е родила в телефона вместо да си гледа в краката. Как да извади дивиденти - измисля си история за зли педове. Озверелия и огладнял народ обича драми и зрелища. Историята пасва идеално.
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В " комисар Рекс" показват приюти за кучета. Ако не ги потърсят за осиновяване до седмица- приспиват хайванчето
20
3
 
9
 
! Отговори
9 преди 7 години
То хапе, не еб3
19
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди няколко месеца глутница кучета нападна майка с количка. Помогнах, отървахме се. Подадох сигнал в "Екоравновесие" и те ми отговориха, че работата им е да ги кастрират, обезпаразитят и да ги върнат на същото място. След това се повтори подобен инцидент, но тогава татковците се заеха с проблема и всичко се оправи. Тези кучета си останаха агресивни и непредвидими, дори след намесата на "Екоравновесие".
18
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сещам се за един професор който се беше върнал от Америка и бездомни кучета го убиха в близост до Студентски град. Човека дошъл в Родината си с желание да помага с натрупаните знания, но не е знаел че тук е джунгла и опасности дебнат отвсякъде.
17
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който обича псетата, по-вече от хората не е човек...
16
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка човека е по-важен от кучето. До кога някакви псевдо защитници само реват. Бездомните кучета ги има благодарение на измислените кучкари. По улиците не трябва да има кучета застрашаващи живота на хората. Ужким ги кастрират, а броя на бездомните непрекъснато нараства и извода е, че само се източват пари. Майка на две деца сега ще е извън строя дълго време заради безумци. Има много хора които ги е страх и кучетата го усещат и ги нападат, те какво да правят според защитниците.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствено и само хората са виновни за подобни ситуации. Трябват убийствени глоби за всички, които безразборно развъждат или изхваърлят кучета на улицата! И най- вече за тези, които ги развъждат- лесни пари на гърба на животнките, които нищо добро не виждат от нас. А после- защо ни се зъбят? Ами и аз да съм затворен в клетка или изхвърлен на улицата, и аз ще се зъбя! А ти?