От епицентъра на взрива: Борбата с бедствието в Хитрино

Кадрите, които улови с фотоапарата си Олег Попов
Обновена: 10 дек 2016 21:11 | 10 дек 2016 20:54, Елка Василева
30

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Седем души загинаха, а 29 бяха ранени при адския взрив на цистерна от влакова композиция тази сутрин в шуменското село Хитрино.

Вижте как пожарникарите се бориха за справяне с последиците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Хитрино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Holb преди 7 години
Ah Oleg,Claudia Martina e hvanala pika na exsploziata i posledicite ot nea daje ... chakala e na pusia deistvieto da se sluchi...?Planirana sluchka ...?
13
1
 
0
 
! Отговори
istanbul преди 7 години
4oveko podobni ....kvo neredno ima v dumata 4e ya tsenzurirahte
12
2
 
1
 
! Отговори
istanbul преди 7 години
До АнонименА бе хора, къде е Варг? na toya komentar ima. samo 8 4oveka haresali i 4.. *** ekzemplyari .....tova e kartinata v bulgariata.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОПРЕДЕЛЕНО ДА СИ ПОЖАРНИКАР Е ЛУДА РАБОТА!!!ДА ГАСИШ ГОРЯЩА ЦИСТЕРНА КОЯТО МОЖЕ ДА ГРЪМНЕ КАТО БОМБА!!!ГРОЗНОТО Е, ЧЕ БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ИСТИНСКИ ПОЖАРНИКАР ЩОТО ВИНАГИ СЕ Е СКАТАВАЛ И РЕАЛНО НЕ Е ГАСИЛ И ЕДИН ПОЖАР КАТО ПОЖАРНИКАР!
10
2
 
5
 
! Отговори
стефан сополаков преди 7 години
тоа атентат е работа на султана ердогана,щото не му даваме кърджали
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрата е тотален безсрамник. Не пропусна отново да си направи евтин тиквен ПР на гърба на загиналите хора.
8
4
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Държава на автопилот. Резултатът е виден - трагедии навсякъде... Всичките вождове да си заменават там откъдето са дошли - Бойко в Банкя, станалия шеф - в Украйна, Нинова - на село. Овчарят трябва да пасе стадото.Време е за истинска промяна.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен БАШ ГЕРБЕРА Е КОМУНИСТ- НАГАЖДАЧ .
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича на активно мероприятие . И последващите двействия са доказагелство . Да правиш ПИАР на фона на смъртта е типично за комуниста от Банкя и червеното котило ГЕРП.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен ГЕРБ=Червените каскети.Защото ги крият като партиината книжка на Бай *** . Да те уе.ва у червеният каскет . *** !
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТолкова *** червен *** рядко се ражда . Бойко си бил поръчал катастрофата . Това червените каскети наистина са болни мозъци .
3
2
 
10
 
! Отговори
баба гена преди 7 години
До Шеф на Булмаркетвместо държавата да ви помогне ,вие трябва да поемете всички нанесени щети .зная,че не сте истинския шеф,но аз отговарям така,защото този ,който е направил белята,да си поеме отговорността.
2
1
 
21
 
! Отговори
Държавата на тиквите преди 7 години
Като гледам потърпевшите по телевизията колко мъртви хора казват, че са изкарали и казват, че са далеч повече от обявените 5... се замислям много какво се е случило, какво се случва сега, какво се прикрива и в чий интерес е прикриването на фактите и замазването на случая...Друг е въпроса, че няма институции - нито, такива, които да се грижат превантивно това да се случва, нито такива, които да гарантират честно разследване на случая...Спомнете си какво стана в Горни лом - до момента нищо...
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов си поръча Хитрино за д остане вечно на власт !!! Играта на Ердоган в български вариент ! Гарантирано от ГЕРБ