Цистерните в Хитрино са обработени, могат да се местят

За хората е все още опасно да влизат в къщите си, заяви Бъчварова
Обновена: 13 дек 2016 19:12 | 13 дек 2016 19:06, Александър Попов
13
Цистерните в Хитрино са обработени, могат да се местят
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Обработени са всички цистерни в с. Хитрино до ниво, което позволява по-нататъшни операции с тях. Това каза пред медиите в селото министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.

"Това означава, че не всички са на 100 процента изпразнени, но има възможност да бъдат премествани и всичко необходимо, за да бъдат извеждани", обясни Бъчварова.

Още по темата

Тя отбеляза, че прокуратурата е приключила първоначалния оглед и "издаде разрешение да продължим с по-нататъшните действия".

"15 фургона пътуват насам. Тази вечер ще бъдат разтоварени на място, което ще позволи след това да бъдат разположени. Продължават дейностите по обезопасявнето на къщите и на улиците. Обръщаме внимание на жителите, че не е безопасно да влизат в къщите все още, докато не бъдат извършени окончателните проверки. Може да има обгазяване на ниските места, а това би било опасно", добави Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До СЛАВА НА ГЕРБ! 8 Разбира се че ще гласуваме за Бойко и ГЕРБ.За 27 г. се видя от кой става чеб за зеле и кой не.Няма да гласуваме за злобната и некадърна Корнелия , я !
9
1
 
0
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
А бе имаше ли някой министър,който да пропусна да се разходи до Хитрино?Това се нарича имитирана съпричастност и евтин пиар!Най-слабият министър на вътр.работи се изтипосала на фона на пожарна кола..
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БачеКой съсипа България- БКП-БСП разбира се . Кой фалира три пъти Държавата- БКП-БСП разбира се . Кой създаде мутрите и престъпността- БКП-БСП разбира се . Кой създаде назначените капиталисти - БКП-БСП разбира се .
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСобственика на фирмата превозвач е бившия кмет на Балчик от БКП-БСП . Това могат другарите назначени капиталисти .
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой разреши на частни фирми да превозват толкова опасни товари? Откога Бдж е частно?И още- какъв е проблемът с " "частното".
5
2
 
17
 
! Отговори
Баче преди 7 години
Кой разреши на частни фирми да превозват толкова опасни товари? Ами кой? Същият, който разреши на частни фирми да си играят с обезвреждане на боеприпаси в складовете край Стралджа, Сопот, Горни Лом, Иганово! Той!
4
6
 
18
 
! Отговори
Баче преди 7 години
Кой е виновен за трагедията в Хитрино? Борисов и неговия министър Московски разбира се! Кой преди 4 години умъртви БДЖ, като откъсна от него и продаде на свои хора най-печелившия му сектор Товарни превози? И след това остави държавното предприятие на издихание без пари, с разнебитени влакове и корозирали релси? Как кой? Борисов и тогавашният му министър на транспорта Ивайло Московски, разбира се.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надеждо, толкова много глупости за толкова малко време и Одисей навремето не произвеждаше.
2
3
 
14
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Само да попитам тая в говорителка ли се е преквалифицирала или от нямане що ради стои там и им пречи.
1
21
 
6
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Браво на тези мъже.Смейте сега да мрънкате,че не вършат никаква работа.