Блъснатото в Поморие бебе бере душа, колата – с десен волан

Майка му пък е с фрактури, шофьорът бил с лоша видимост
15 дек 2016 08:45,
31
Блъснатото в Поморие бебе бере душа, колата – с десен волан
Снимка: архив, Bulphoto

Детето, което вчера беше пометено заедно с майка си на пешеходна пътека в Поморие от автомобил, е с опасност за живота. Майка му пък е с фрактури.

Още по темата

Вчера малко преди 18 ч. автомобил с десен волан, управляван от 46-годишен мъж, блъска майката и бебето на пешеходна пътека в Поморие. Шофьорът е карал с висока скорост. Предполага се, че заради десния волан не е имал добра видимост.

След инцидента е повикал линейка.

Жената е с фрактура на две места на подбедрицата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
тъпчо преди 7 години
До УмчоКакто казах, знам какъв е проблема с десния волан! И не оспорвам. В случая обаче - висока скорост-пешеходна пътека-ти ми кажи къде е вината на десния волан...Истината е, че няма значение дали е ляв или десен волана тук - има правила,има закони,но няма кой да ги раздава и съответно няма кой да ги спазва. Това е.
17
1
 
3
 
! Отговори
Умчо преди 7 години
До тъпчоНапротив, десния волан, ПО ПРЕЗУМПЦИЯ е предпоставка за ПТП. Затова в много държави е забранено да се регистрират автомобили, на които волана не е от правилната страна, в случая от дясно, вместо от ляво. В резултат на това, колите втора употреба, с десен волан имат много ограничен пазар в Европа и са по- евтини. А простия и глупав човек гледа да е евтинко, а не дали е целесъобразно.
16
2
 
7
 
! Отговори
тъпчо преди 7 години
До УмчоАз много добре знам какъв е проблема с десния волан. В случая не той е виновен. Ко значи "нямал видимост" тук, имаш пешеходна пътека - спираш. Просто и ясно, "умчо".
15
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 7 години
Искаме ефективни наказания за убийците по пътищата най добре да върнат смъртното наказание от друго не се плашат.
14
1
 
7
 
! Отговори
da преди 7 години
камери за скорост в населените места и легнали полицаи му е майката но и при нас ги махнаха не знам защо става въпрос за Павликени и тук има ***,които карат като на рали,защото никой не им прави нищо
13
7
 
19
 
! Отговори
тъпчо преди 7 години
Къв е проблема с десния волан?! В статията виждам "пешеходна пътека" и " висока скорост". Научете се да спирате на пешеходни пътеки и няма да стават такива работи!
12
2
 
7
 
! Отговори
ddd преди 7 години
Така е защото махнаха всички легнали полицаи.И без това пътя е широк и там винаги винаги карат бързо, но поне имаше легнали полицаи пред пешеходните...от 2 години са ги махнали...След като шофьорите нямат самоконтрол, защо трябваше да махат и малкото контрол, който бяха наложили...
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А КОЙ е шофьора?Да не е някое наше момче? Тайна голяма, а?Ше цъфне скоро името, ще цъфне!
10
8
 
28
 
! Отговори
Решение преди 7 години
Колите с десен волан на трупчета. *** в затвора за 5 години.
9
14
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
Хора, определено не знаете нищо :) на магистрала и в града е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ от коя страна ти е волана. Високата скорост е тук нарушението. Мен ме блъскат вече 4 пъти по тяхна вина коли, все с ляв е да теъгна да тръбя, че трябва да се забранят ли?
8
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се забрани да се регистрират коли с десен волан в България. Все пак са предвидени да се карат в държави като Англия. Евтиното излиза скъпо.
7
10
 
11
 
! Отговори
жеко преди 7 години
като е с десен волан да не седи на задната седалка
6
3
 
38
 
! Отговори
Първопричината преди 7 години
Шофирал с виспока скорост, защото няма контрол. Така е навсякъде по света - където има контрол, правилата се спазват. Където няма контрол, както е в България, всеки шофьор прави много нарушения при всяко шофиране. Първопричината за блъснатите майка и дете в Поморие е липсата на контрол, а не възпитание, манталитет, култура и там подобни дивотии, както ни промива мозъците КАТ и то доста успешно. Като дойде французина или немеца в България, изведнъж си забравя "културата" и нарушава правилата....
5
9
 
35
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Купуваме коли с десен волан от "приятелите ни" англичани, които от време оно ни мразят и ненавиждат до мозъка на костите си, видно от тяхната отколешна политика, кота подпомагаме тяхната икономика! Ще кажете, какво да правим, като са по евтини?! Здравият разум подсказва, да принудим нашите " мили депутати" да забранят движението на коли с десен волан в България дори в Европа! Нека тези консервативно мислещи англичани се влеят в руслото на мнозинството народи в света, а не да упорстват!
4
22
 
23
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Айде сега десния волан е крив!Не съм фен на обратните коли(заради скоростния лост),ама нека се направи една статистика-дали произшествията с такива автомобили са повече като процент от другите.Иначе лично аз смятам,че си струва да вземеш такъв джип(особено за ловци и фермери,където волана не е фактор),но не и останалите категории.
3
2
 
47
 
! Отговори
В преди 7 години
Няма КАТ, няма полиция, няма прокуратура, няма съд, няма парламент, но най-лошото е, че няма култура.
2
4
 
28
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Кога ще започнат да ги съветват с камъни такива шофьори?
1
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гъзари карат 10 годишни коли с десен волан и чупят горди стойки вътре, ама това че няма видимост - кой го е***е...