Ужасът край Микре: 3 жертви, 16 ранени. Отивали на тиймбилдинг

Четирима от пострадалите при катастрофата са в тежко състояние
63
Ужасът край Микре: 3 жертви, 16 ранени. Отивали на тиймбилдинг
Снимка: архив, БулФото

Шестнадесет пострадали при катастрофата на главния път София-Варна, в района на село Микре, са приети в ловешката болница, съобщи за БТА директорът й д-р Татяна Ганчева. При ПТП-то челно се удариха автобус и кола, загинаха трима души.

В автобуса са пътували служители на администрацията на община Лясковец, които отивали на тиймбилдинг.

Четирима от ранените са в тежко състояние. Една от пострадалите вече е транспортирана в неврохирургична клиника в Плевен. Предстои лекарите да преценят дали и другите трима, които са с черепно-мозъчни травми, се налага да бъдат откарани в лечебно заведение в Плевен.

Д-р Ганчева добави, че на всички пациенти се правят изследвания и са под наблюдение.

От областната дирекция на полицията в Ловеч съобщиха, че починалата жена е шофирала колата и е на 45 години от София, загиналият шофьор на автобуса е на 46 години, а загиналият пътник е на 43 години. От там уточниха, че в автобуса са пътували 39 души.

По предварителни данни причина за произшествието е навлизане на лекия автомобил в лентата за движение на автобуса.

От общинската администрация в Ловеч казаха, че в момента две от пътничките са настанени в приемната на общината.

Пътят остава затворен за движение, преминава се по обходен маршрут по път III-401, в посока Микре-Ловеч, и след това по път II-35, в посока Ловеч-Абланица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Всяка община мобе да кандидаства по някоя програма за оперативно развитие, по каквато е метрото в София например. Доколкото знам дори миналата година голяма част от средствата са останали неизползвани. Така че това си е проблем на съответната община и нейното управление, че не прави нищо. :)
33
0
 
5
 
! Отговори
Млад шьфьор преди 7 години
По пътищата на България има страшно много нахалници, които очакват винаги да им се прави път, дори когато карат в насрещното. Специално по този маршрут не се спазват никакви ограничения. Почти на всяко кръстовище има ограничение на скоростта 60 км/ч, което никой не го спазва, а тези които спазваме ограниченията обикновено отнасяме псувни и т.н. Голяма част от шофьорите превишаващи скоростта си мислят на мен няма да ми се случи аз съм страхотен шофьор, но уви истината често е друга.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога поради незнание ще се кара бясно докога тия не знаят ни правилник докога ако за себе си не мислят поне за околните няма ли да настане некакъв ред в тая държава писна ми всеки ден катастрофи след катастрофи никои ли не го е грижа институциите спят боико къде си вземи ги в ръце могат да се присмиват на кадърните да си носят последствията това е всеки божи ден незнание несъобразяване превишена скорост докога
31
3
 
3
 
! Отговори
повече са преди 7 години
До анониментези 50 са били само в автобуса имало е още 4-5 коли с по 4-5 общинари в тях абе тимбилдинг бе само ,че кметицата казва били в отпуск ха де как цяла администрация в един и същи ден ще е в отпуск не е ли нарушение на КТ и това "тимбилдинг" не е ли нещо служебно как така като си в отпуск , ще те задължат да си бъдеш с работния колектив абе БЪЛГАРИЯ ДНЕС Късмет са имали ,че не са се нацелили с някои други тимбилници в обратна посока , а са нацелили ,клетата колица на тази женица.
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога България ще почернява,особено преди големи празници?Докога ще се самоубиваме на пътя?Докога ще живеем като на война?Защо мерките на държавата не станат драстични и всеки предизвикал катастрофа и оживял в нея да влиза в затвора и да плаща солени глоби.И тук сме на първо място в Европа.Толкова ли сме глупави,че не съзнаваме какво вършим?
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Автобусът се е опитал да избегне удара,за да се обърне. Ако беше я таранирал челно без да криволичи вероятно жертвата щеше да е само една- кифлата,сечаща завоя...
28
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
община лясковец с 50 души администрация от коя партия е общ сьвет да е глласувалда се ходи вьв вьршец за коледно парти всички вьпроси ли са решени в общинатасамо дето не са предвидили че господ гледа и изпраща сигнали
27
4
 
10
 
! Отговори
До ДАП преди 7 години
Ти сигурно през живота си не си нарушавал ограниченията за скорост, че говориш така менторски. Според мен при перфектни условия може човек да си позволи 10 до 20 км/ч повече ,ама това да се кара с 50 -60 над ограничението е престъпно
26
3
 
5
 
! Отговори
125367 преди 7 години
Напишете името Стефан Бъчваров и ще видите хубаво какъв шофьор е този на автобуса
25
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
Този същия шофьор е хванат от полицията в Велико Търново с алкохол през 06 2016 и спрян да кара автобуса с деца Сега е карал с висока скорост в лявото платно
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 39:Съгласен съм,но ако ми купиш нова.
23
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО-СТАРИ ОТ 15 ГОДИНИ КОЛИ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За едно чу кане чак до Вършец.
21
6
 
41
 
! Отговори
дам преди 7 години
за чий им е на общинските служители тиймбилдинг? мързелива ***, трошат парите на данъкоплатците за глупости!
20
1
 
14
 
! Отговори
Жо преди 7 години
До Как такаАВТОБУСЪТ се е обърнал на лявата си страна върху шосето и е премазал водача. Така са пострадали и другите пътници
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистТоест когато нарушаваш закона, вината не е твоя, а е на органът, който не те наказва? Що за оправдание, да не сте 15 годишни всички?
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Как такаТи не четеш ли? Ако четеш се съмнявам да си разбрал написаното. Жената шофьорка в колата наистина според теб не е пострадала. Само е загинала на място, но това не се брои за пострадала нали! А в автобуса много хора могат да пострадат и то не само при катастрофа, а дори и при рязко спиране. При рязко спиране понякога има и жертви. чети малко повече. Предполагам жертвите са тези от първите седалки, които е нямало какво да ги задържи при удара и са излетели през предното стъкло.
17
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От коментарите виждам, че продавачките се пръскат от завист, че от Фантастико не ги водят на тиймбилдинг. Тъжничко за вас.
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия рано запразнили ,днес да не е почивен ден или в Търновско са на 3-дневка
15
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
банкет е ядене и пиене за ден ако е на хотел и СПА за по вече от ден си е тиймбилдинг ,богата община да им е жив и здрав кмета