Пребита и убита – 26-годишна от Куртово Конаре

Младата жена тръгнала на работа, но така и не стигнала
29 дек 2016 09:18,
15
Пребита и убита – 26-годишна от Куртово Конаре
Снимка: архив, Булфото

Млада жена беше убита в пловдивското Куртово Конаре тази нощ.

Сигналът е подаден в полицията, след като 26-годишната жена от селото не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа.

"Тръгнала за работа и не стигнала до мястото, където я чакали. Близки се притеснили и тръгнали да я търсят. Открита е до тях с видими следи от насилие", съобщи за Dnes.bg зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Незабавно след получаване тона сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР – Пловдив, като действията по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават и към момента.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименОпределено е време. Но като юрист мога да кажа, че българското и световно правосъдие е далеч по-съсредоточено върху това да защитава правата на престъпниците, отколкото да даде възмездие на техните жертви и почернените близки. Самия факт, че 90% от съдиите по наказателни дела в българските съдилища са жени под средна възраст и с очевидно *** манталитет, е достатъчно кресноречив за здравето на системата ни.Нещата са много, ама много прогнили.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има снимки , много красиво момиче ... как може ве , *** и държавата :х
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕлемагПодкрепям те, гласувайки с две ръце! Ти се оказа един много умен човек!Освен пришълци, ние имаме и предостатъчно шведи с много присъди, които така и не успяваме да накараме да работят. Имаме и стотици хиляди "шведи"-многодетни бащи и майки, които чакат държавата да храни децата им, макар че са здрави и могат да работят.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, 1, какво е SMARTNA PRISADA? Присаждане на смартфон ли?
4
1
 
59
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
Стига пък вие ,с вашите ограничен смъртни!!Двустранна спогодба с Русия, за затворници работа за нефт и дърва.Пращаме им "сирийци" рецидивисти да бачкат,докато пукнат,те реципрочни ни доставят нефт и дърва!!Брей,много сложно!!
3
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шведи в действие............па следобед ще звъннат и на некоя баба да им предаде 5-10 хилки,ей така да си имат за луканка и водка за посрещането на новата 2017-а........!
2
1
 
62
 
! Отговори
НАС преди 7 години
ДО КОГААА ВРЕМЕ Е ДА ИМА ИСТИНСКИ ПРЕСЪДИ ,АКО ТРЯБВА И СМЪРТНИ!
1
2
 
49
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Защо ли имам чувството, че този мешерето ще го съди, а не нашия строг но справедлив съд?