БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!

Левицата критикува: Държавата не е подготвена, организацията е лоша
31 дек 2016 14:42,
244
БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!
Снимка: Булфото, архив

За съжаление навръх Нова година трябваше да наблюдаваме как поради неподготвеност и лоша организация стотици граждани бяха оставени да нощуват насред пътя при екстремални условия.

Така започва позицията на БСП по повод инцидента на магистрала Тракия, при който десетки българи, пътуващи да облежат Нова година с близки и приятели.

Още по темата

"Магистрала Тракия, гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много", отбелязват от Позитано 20.

Според Левицата сме свикнали с безпомощнотта на правителството. Въпреки това обаче БСП не може да се примири с цинизма му. "Виновни ще се окажат пак или шофьорът на някой ТИР, или административен ръководител, който не бил затворил пътя. Но чия е вината, че един и същи проблемен участък създава еднотипни проблеми всяка година и нищо не се предприема? Кой е отговорен, че цяла нощ бедстващите не са видели представител на институция, нито са получили някаква информация- за тях, за колите им, за обстановката? Що за ред е този, в който институциите чакат министър-председателят да се появи по телевизията, за да се задействат?", се казва още в позицията на БСП.

Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който остави това правителство в оставка на власт: "Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания." От левицата заявяват, че този инцидент е още един аргумент за това, че правителството на Бойко Борисов трябваше да си тръгне много по- рано, за да има отговорни за подобни случаи, както и адекватна реакция, когато гражданите се нуждаят от помощ и сигурност.

"Никой не управлява никакви процеси. Правителството в оставка върви след събитията. Може би АПИ се е захласнала с обявената на 29.12.2017 голяма поръчка за над 200 млн.лв. за новата тол система и са забравени основни задължения", се изтъква в позицията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
5
 
! Отговори
чугуни преди 7 години
БСП най просташката партия за *** електорат
139
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На червените ***,които псуват и проклинат привържениците на ГЕРБ пожелавам да им се връща тъпкано,а Бог още тази година да ги прибере и да ги прати в Ада- там където врат всички лениновци,сталиновци,кимоновци,маовци,чегеваровци и всички други "-овци"!Останалите живи и здрави- с тях после ще си пием ракийката,а страната ни ще бъде далеч по-свободна от сега!
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На криво БСП и петолъчката му пречи!
137
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната глупост изречена о комунистите в немилост
136
3
 
8
 
! Отговори
сатана преди 7 години
компромати идете в съда да ви видя
135
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само с рязане на лентички и раздаване на парите на народа не става, трябва и акъл. Трябваше да се помисли, че в България има зимни месеци, но толкова си могат. Тя Фандъчката напляска из София едни тротоарни плочки върху които не можеш да се закрепиш през зимата, но вдигат голяма врява колко работа са свършили. Дано всичко това което причиняват на хората да го изживеят лично и да видят какво са сътворили.
134
11
 
15
 
! Отговори
товарищ преди 7 години
До Ицето 168... *** заминавай или в сесесерето или при господ ...тук е за българи ...
133
7
 
12
 
! Отговори
БОБ преди 7 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ ***
132
6
 
11
 
! Отговори
До 170 преди 7 години
Ти многознайко, от Русия ли пишеш или пренасяш наблюденията от бардака по нашите пътища и върху руснаците?
131
2
 
7
 
! Отговори
ноне преди 7 години
"то колата на европейската цивилизация останаха без катран и заскърцаха въз баирът на българския напредък" - Христо Ботев
130
7
 
19
 
! Отговори
До 174 преди 7 години
Ха, ха... каква демокрация бе?!?Къде видя демокрация в България?Ако имаше демокрация, трябваше да първо да има референдум за НАТО и EU, чак тогава членство.Ако имаше демокрация, Паси трябваше да е в затвора, след като не спази решение на Народното събрание и закри реактори.Ако имаше демокрация, първо щеше да има референдум за 26-те милиарда заем, а след това и отчет за какво са теглени.И т.н. .. и т.н. ...Да не си препил тази вечер или отработваш последни хонорари от тролене за 2016.
129
5
 
5
 
! Отговори
none преди 7 години
Не е демокрацията виновна - Лош човешки материал!
128
35
 
21
 
! Отговори
Ицето преди 7 години
На герберските ***, дето пишат тук им пожелавам, тази година да им последна!!! Съвсем съсипахте държавицата.Господ да ви прибере!
127
8
 
25
 
! Отговори
акуд преди 7 години
бг комуниста е наследник на най-наглата прослойка от селянина тип хайдук. това са престъпниците който преди 60г. унищожават Българския елит или така наречения РЕМС
126
7
 
36
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Да, понеже ако БСП бяха на власт щеше да е нещо по-различно. Популизма вече не минава драги БСП-ари. Знаем ви номерата на всички.
125
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП на колене пред императора и да мълчат, на следващите избори ще ви намалим на половина, а ако продължавата така, 1/3 няма да останете в парламента !
124
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
161 забравяш Европейския съюз. С чито пари сме я построили. Ако не ни бяха дали пари сега нямаше да има закъсали на автомагистрала" Тракия". Но тогава щеше да са виновни всички що не сме усвоили парите за магистрали. Нема угодия!!!
123
8
 
26
 
! Отговори
дъртофелия нинова преди 7 години
за всичко са виновни САЩ НАТО Демокрацията и Бат Бойко
122
11
 
26
 
! Отговори
БСП преди 7 години
Да, за лошото време и за Хитрино е виновен Бойко Борисов!
121
11
 
20
 
! Отговори
Строител преди 7 години
Ха сега. Много къса памет имат тея от БСП. Тази отсечка я построиха по времето на Станишев. Но, магистралата на е издигната над терена и при навявания много бързо стават преспи върху нея. Не си спомням коя фирма го построи, бо явно е съвсем умишлено. А подкупите е ясно е кой ги е взел и засилил в кипърската банка.