Отмениха бедствието в Бургаско! Пътищата са отворени

Все още обаче има селища в Айтоско, Средец и Руен без ток
20
Отмениха бедствието в Бургаско! Пътищата са отворени
Снимка: Булфото

От 12:00 часа на обед е отменено бедственото положение в област Бургас, съобщи за "Фокус" областният управител Вълчо Чолаков, под чието ръководство кризисният щаб работи повече от денонощие.

"Обстановката в областта е спокойна. Всички пътища са проходими, с изключение на отсечка от пътя за Айтос, където беше автомобилната тапа.

Още по темата
Разчиства се и пътят към хижа "Тополица", както и малка отсечка в община Средец. Метеорологичните условия са благоприятни и позволяват бързо да се работи" посочи губернаторът на Бургас.

В община Средец две населени места все още са без ток, но екипи на обслужващото региона електроразпределителното дружество пътуват към районите на авариите, след като са изчакали разчистването на пътя.

"В други 9 населени места в община Айтос все още нямат ток, но и там екипи на енергодружеството работят от сутринта и имам уверението им, че до края на деня ще приключат", каза още Чолаков.

В община Руен две населени места също са без електрозахранване, като и там се работи по отстраняване на повредите и всеки момента се очаква токът да бъде пуснат.

"Като цяло обстановката за пътуване е спокойна", обобщи областният управител Вълчо Чолаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
8
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Добре, че се оправи времето иначе Нещото в оставка, незнайно защо наречено от някои "правителство", не може.
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДругарю *** червена тикво , когато правиш пропаганда като плюеш противника си трябва и малко акъл , иначе му правиш реклама , а ти точно това правиш . Сега като дойде на власт др. Радев и др. Нинова им кажи да отменят зимата и да идва лятото .
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФактДругарю факт, ще повикаме от САЩ др. Нинова и тя ще оправи положението . Др. Радев пък ще подкара самолета и готово . Толкова нещастни червени каскети има само в България .
11
6
 
10
 
! Отговори
123 преди 7 години
Тия в Бургас ме разочароваха. Паднало една педя сняг и голям праз. Дойдох си днес от Рила. Да отидат морските там да видят какво значи сняг.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имате проблем с някое земетресение, наводнение или изригване на вулкан обърнете се към община Бургас - там отменят бедствия. Вземат решение и бедствието го няма.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отмениха бедствието или отмениха бедственото положение.
8
2
 
14
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
"Шофьорите" тук вече са по зле и от арабелите. Падна една педя сняг и ми стана бедствено положение ! А какви ли ще ги вършат ако падне истински сняг . Тия дето се набутаха, всички бяха "тарикати" които се опитваха да изпреварват колоните от коли в дясната авариина лента . Е да де ама когато на хитреците им се налагаше авариино спиране след силене с 120 км в авариината. О ужас установиха ,че ан заснеженото платно или изхвърчаха в инвата или се бутаха в спрелите преди тях тарикати в аварииноот пла
7
1
 
13
 
! Отговори
шоп преди 7 години
Епа па станаха за смех
6
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надке, ами твоят Вожд е чист комунист! Член на Бкп, агент от Дс със псевдоним Буда, охрана на бившия Първи!Как мислиш че е възможно да си всичко това без да си фанатизиран Бкпеец!В парадокс си със себе си и разсъжденията!
5
9
 
20
 
! Отговори
До Надя преди 7 години
Наде поискай най накрая ръката на Тиквата и стига ни обременявай с твоите любовни терзания и мераци!Всички изтрещели бабки сте влюбени в тая куха Тиква, което рефлектира върху бъдещето на България, гласувайки за Тиквуний!
4
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да очакваме ли селфита на Боко с купчината катастрофирали автомобили!? След снимите с цистерните и това се очаква!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че снегът взе малко от малко да се топи и спря снеговалежа! Бедствия и аварии са пълен та*ак! Къде отидоха тези близо 25 милиарда кредит, един кран не купиха, една верижна техника не взеха!
2
4
 
9
 
! Отговори
христо преди 7 години
отмениха бедствието ? Хвала на тез могъщи и можещи "те", които са го отменили. Малко по-грамотно, моля.
1
8
 
19
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Почти два дни правителството на Бойко Борисов не можа да нормализира положението, а климатичните условия не бяха чак толкова страшни. Какво ли ще стане ако се зададе някоя сериозна зимна буря?