Първото бебе в Сливен е Динко, майката - 13-годишна

Малкият проплакал в 03:45 часа, тежи 2 800 гр.
155
Първото бебе в Сливен е Динко, майката - 13-годишна
Снимка: Булфото, архив

13-годишна роди първото бебе за новата година в Сливен. Новороденото е момче и ще носи името Динко, съобщава Фокус.

Динко е проплакал в 03:45 часа в отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ "Д-р Ив. Селимински" в града. Той тежи 2,800 кг и е висок 49 сантиметра.

Майка му е на 13 години и се казва Златка.

През изминалата година в отделението са се родили 287 деца, което е с 10 по-малко от предходната година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още по темата: Сливенбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
28
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Бабата на Динко сигурно е на 25-26 год и взима детски за майката на Динко . Дете уж, а може да ражда на 13 год .Докато стане на 18 ще е родила още 2-3
52
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащата в затвора ли е вече?Щото ако беше българин нямаше да му се размине!После що нямало правосъдие...е как да има,като за едните е едно за другите друго!Равни права ли?Къде е БХК?Да ореват медиите,както правят при други ситуации.
51
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А докато майката навърши пълнолетие,вече ще е многодетна майка и ще си живее от социални помощи.
50
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И такааа,генофонда на БГ е вече с едно ново попълнение.
49
26
 
5
 
! Отговори
природни закони преди 7 години
До NonaОще веднъж казвам не ме разбирайте погрешно ! Не казвам непременно на 13 да се омъжиш и на 14 да имаш бебе ,а просто искам да опровергая сегашното значение на думата педофилия ,искам да не се отнема правото на хората да правят секс дори и да са непълнолетни при положение ,че природата вече им позволява секс! Защо един 18 годишен трябва да бъде осъден ,че по взаимно съгласие е правил секс с 14 год. ?
48
0
 
28
 
! Отговори
Грую преди 7 години
А Цацаратурата самосезирала ли се е? Докога ще го търпим този прокурор?
47
1
 
35
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
А бащата педофил осъден ли е?
46
0
 
45
 
! Отговори
г преди 7 години
родилката на 13г, майка и на 25-26г, баба и на 39-40г, ми то следващия път може и трите заедно да родят, в тоя етнос 40годишните си раждат без проблем, и журналята ми говорат че тия щели да работят е тя 13г е вече с дете ква професия ще изучи
45
0
 
47
 
! Отговори
Йосиф Васирионович преди 7 години
Само един въпрос: Защо прокоратурата не обвинява бащата за педофилия, ако беше българин вече да е следствен.Всички трябва да сме равни пред закона.
44
3
 
13
 
! Отговори
Londoner преди 7 години
V UK bashtatata shte bude v zatvora za prelyubodeyanie s maloletna. Nyama druga vuzmojnost -samo osven ako e maloleten, togava shte bude procediran po zakona za maloletni.Tya shte bude pod specialna zakrila kato poturpevsha , a deteto dadeno za osinovyavane.V zatvora moje da bude i chast ot rodata i kato svodnici.V UK nyamat problemi s rajdaniya ot maloletni.Otkacheno no efektivno.
43
15
 
5
 
! Отговори
природни закони преди 7 години
До АнонименГледам споменаваш думата педофилия ! Но тя много неправилно е тълкувана от юристите ! Педофилия е да правиш секс с лице ,което не е физически оформено за секс ,тоест още природата не му позволява да прави секс ! Тогава дори децата нямат нужда от секс ,дори не мастурбират ! Но когато си оформен иприродата ти го позволява ,започваш да мастурбираш ,да търсиш партньор за секс ,абе просто знаеш какво искаш !Сега не ме рабирай по грешно ,не казвам ,че всички трябва да раждат на 13 г.!
42
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До законАко детето не ходи на училище могат да спрат надбавките.Ти говориш за болничен лист. Но нали за да го получи, тя трябва да иде на лекар, за да удостоверят бременността. А това означава да се алармират съответните институции за доказан случай на педофилия, после момичето да се изведе от опасната за него среда, където е станало жертва на педофилско посегателство.С други думи, и в този случай екзотичния етнос се е ползвал само от правата си, а за закононарушенията не е бил санкциониран!
41
1
 
12
 
! Отговори
Пак до Констатация.. преди 7 години
Изискването за навършени 15 г. не е случайно, Иван Хаджийски специално се спира на това. В патриархалното българско общество се считало, че едва около 15-тата си година момчето вече е владеело всички умения на мъж-стопанин, а момичето - всички умения на домакинята.Сведения за 14-годишни българки-младоженки има от епохата на Възраждането и то само за населението на по-големите градове. Считало се е, че това е резултат от чуждоетнично влияние.Направи си изводите
40
1
 
11
 
! Отговори
ДоКонстатацияНаФакти преди 7 години
Чети народоведската ни книжнина.Според традиционните норми, българката се е замомявала на 15 г. и то само при условие, че в семейството няма по-голямо неомъжено момиче. Докато не се омъжи каката, по-малките й сестри са "коритани" (от израза "под корито", тоест скрити), независимо от това на колко години са. Във всяко село се помнят случаи дори и за 20-годишни "коритани".Ако каката вече е омъжена, 15-годишната вече може да момува. До 16 г. обаче не се омъжва, за да не я нарекат "разтурена".
39
2
 
19
 
! Отговори
йк преди 7 години
СРАМ МЕ Е! ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майка Златка бебе Динко, ясно за какво става въпрос , после се обиждат като има кажат Българеещи/българизирани се роми
37
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАКОНИТЕ НА НАШАТА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ТАЗИ етноГРУПА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА "БЕЖАНЦИТЕ"
36
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАЙКАТА НА 13, БАБАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЖДА, ЕСТЕСТВЕНО, ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПРИРЪСТА НА НАСЕЛЕНИЕТО.
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е ОНАЗИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЯТО НАРАСТВА ПОД ГРИЖИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ.Един ден този Динко ще управлява България.
34
0
 
1
 
! Отговори
Баба Меркел преди 7 години
До ШибиРибиНа 11 нема как да е било