Слънчево, но и студено начало на новата седмица

Максималните температури ще стигнат 9 градуса на места
2 яну 2017 09:16,
3
Слънчево, но и студено начало на новата седмица
Снимка: архив Reuters

Днес времето ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на места в низините видимостта ще е намалена. Ще духа слаб югозападен вятър.

Ще бъде студено, с минимални температури между минус 5° и минус 10°, в отделни райони - до минус 12°. Максималните температури ще са между 4° и 9°. Такава е прогнозата за времето на НИМХ при БАН, съобщи за "Фокус" дежурният синоптик.

Над Черноморието ще е слънчево. Вятърът ще слаб от югозапад. Максималните температури ще са между 3° и 5°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 4°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2тропай в хола бе :)
2
0
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Абе студено си е , като се скрие слънцето и като вземе да хрупа под обувките , пък да не ти разправям сутрин ,как се ходи до другия край на двора само за да се изтропаш
1
1
 
3
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Само да попитам кое му е студеното на прогноза за максимални температури от 4 до 9 градуса май сме януари месец все пак.