Внезапно: Кмет на врачанско село блъснал възрастна жена

Тя загинала на място, изскочила внезапно на пътя
2 яну 2017 08:29,
15
Внезапно: Кмет на врачанско село блъснал възрастна жена
Снимка: архив Булфото

Кметът на врачанското село Хайредин е блъснал и убил с колата си възрастна жена. Инцидентът е станал на 30 декември между селата Крива бара и Бутан, съобщи Нова тв.

Според показанията на Тодор Алексиев 69-годишната жена изскочила внезапно на пътя и той не успял да реагира.

На 1 януари от общината в Хайредин разпространиха официално изявление на Тодор Алексиев във връзка с инцидента:

"Пътувайки към Хайредин, между Крива Бара и Бутан, ненадейно на пътя в тъмното пред колата ми излезе жена. Нямах време и възможност за реакция и лошото стана. Незабавно позвъних на телефон 112, на началника на РУП-Козлодуй, и съобщих за случилото се, изчаках на мястото на произшествието", пише в съобщението. 

"Съдействах на органите на реда. Не съм употребявал алкохол и не съм карал с превишена скорост, каквато не е и възможна поради състоянието на пътя. Не съм се скрил и няма да опитам да се крия, това е трагедия както за семейството на жената, така и за мен и моето семейство. Съжалявам и поднасям искрените си съболезнования на близките на починалата", заявява още кметът.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възрастна жена, през нощта, между две села. Какво е правила там? Дали не е чакала някоя кола да мине и ....да свърши теглото?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tova ne e hubavo kakvo si napravil vie vsi4ki karate kolite si blizo 100km v has nali v bg nqma zakon za darjavni lica poprincip zaslujava6 zatvor
4
9
 
6
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
69 годишна тя едва върви изкочила внезапно!Просто продължава директивата за изтребване на народа и най вече на излишните пенсионери които подяждат финансово държавата на Бойко.
3
14
 
8
 
! Отговори
Преводач преди 7 години
"Не съм употребил алкохол и карах бавно"Разбирай:"Бях къркан на мотика и се движех бясно"
2
4
 
15
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Голяма село и "прес-център" си имат. Може би не е бил много пиян щом е изчакал куките. А жената , по новите стандарти , направо си е в трудоспособна възраст
1
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вечно полу-пияният българин с кола е многократно по-опасен за пешеходците от пияна едноока мaймyнa на моторциклет без спирачки!