Пиян полицай строява на купон: Красив, по-красив, най-красив...

Мъжът нахълтал въоръжен на коледен купон в Костандово
Обновена: 3 яну 2017 15:33 | 3 яну 2017 15:30,
60
Пиян полицай строява на купон: Красив, по-красив, най-красив...
Снимка: Булфото

Полицай Банцов, младши инспектор от участъка в Ракитово, пиян и въоръжен, нахълтал на коледен купон и заповядал на празнуващите: "Стройте се по красота!".

Трагикомичната история се разиграла в град Костандово на 26 декември. За нея няма сигнал в полицията, но медиите били информирани от присъствал на злополучното парти.

Шефът на Районното управление на полицията във Велинград главен инспектор Йовчо Йовчев е разпоредил проверка.

Ако се докаже вината на самозабравилия се полицай, го очаква дисциплинарно наказание. Личният пистолет "Макаров" на полицая вече е иззет.

Екшънът се разиграл на частно парти, организирано в къща в град Костандово, където младши инспектор Цанко Банцов се появил пиян.

Униформеният по това време бил в болнични и си носил личното оръжие, потвърди пред "Монитор" говорителят на пазарджишката полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Разследването установило, че Банцов изненадващо се появил на частното парти, скарал се с домакините на тържеството, извадил пистолета си и започнал да командва присъстващите "да се строят по красота".

Свидетелят разказал, че на купона присъствал бившият кмет на градчето Ясен Шишеков. Той успял да вземе оръжието на полицая и го предал в Районното управление във Велинград.

След като поизтрезнял самозабравилият се полицейски инспектор се обадил на телефон 112, за да съобщи, че пистолетът му е изчезнал или е бил откраднат.

Разследването събира показания на свидетели и ако се докаже, че служителят на реда е размахвал пистолет пред хората на купона и ги е стресирал, като ги е заплашвал, го очаква дисциплинарно наказание.

Очаква го и отнемане на правото да носи оръжие за срок от 1 година, както и парична глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължава да бие и тормози беззащитните.Трябва вътрешна сигурност да го разсле.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този онбашия трябва да го изхвърлят от МВР
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този бивш кмет само го стелят и строяват. Ми той бил голямо ангелче.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този бивш кмет на Костандово трябваше отдавна да го приберат на топло.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва повече такива полицаи
49
7
 
8
 
! Отговори
КГБ преди 7 години
БРАВО ПОТКРЕПЯМ ГО КАТО Е ПОЛИЦАЙ КАКВО НЯМА ДА ВИ СЕ КЛАНЯ Я ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ ПАК КАТО НЕ ГИ Е НАКАРАЛ ДА СИ СЪБУЯТ КИЛОТИТЕ АРЕ МЛЪКВАЙТЕ *** ДА СЪДИТЕ ЧОВЕКА
48
1
 
8
 
! Отговори
бкр преди 7 години
какво дисциплинарно наказание, уволнение и забрана да работи в бранша до живот; срамота! затова сме на такъв хал, защото е свободия, всеки си прави каквото иска и няма наказания
47
2
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Пази боже, полицай да се напие!
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същият полицай е докладван многократно и като лице, свързано с покровителство на пласирането на контрабандни цигари в Ракитово и региона. Дали заради това пак ще му се размине? Не е ли време Вътрешна сигурност да го навести?
45
5
 
13
 
! Отговори
www преди 7 години
Да ме прощават от МВР, но аз установих в рамките само на около два часа, че лицето Цанко Банцов, служител в МВР, притежава и ловно гладкоцевно оръжие! Кое точно му иззехте бе, ***? Как аз мога да установа, че лицето има и други регистрирани огнестрелни оръжия (за нерегистрираните не смея да предполагам), а вие не? Това МВР ли е? Там служба КОС има ли? Кой и как носи службата в този КОС? Били му иззели пистолет "Макаров", дори този пистолет му бил личен?!?!?!
44
2
 
12
 
! Отговори
пенсионер- преди 7 години
Що се чудите как ги подбират много просто Всеки платежноспособен който си плати на Човешки ресурси става полицай.По този начин си осигурява и осигурителния стаж за пенсия Те не служат а стоят за стаж.След всички социални осигуровки след време получават заплата и пенсия.МВР през последните години при Б2 се превърнав семейнаобщност.
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия хубавци как ги подбират? То 80% от полицаите ни са такива комплексари. Уж психо "на което си плащат" даже и с допълнителни часове и още на кого плащат един бог знае и резултатите в родната полиция са крайно плачевни - нисък рейтинг на всички родни полиции - държавна, гранично, общинска и още каквито има без значение.
42
2
 
16
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
да заведат производство срещу женските че не са изпълнили нареждане на длъжностно лице!
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако кмета не му е взел оръжието, е можело да остави само красивите живи.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ami kusmetliya e policaya,ne e popadmal na pravilnoto miasto ili prost ezik pikae sreshtu vyatura
39
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е Веско Маринов да ни изпее "Нашата полиция ни пази"?
38
1
 
23
 
! Отговори
Веси преди 7 години
И за да си довърша предходния коментар, искам само да адмирирам онези 10% от българските полицаи, които не си клатят краката, не се занимават с глупости, а си вършат съвестно работата!
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забавно е. Зверски забавно. Евала на полицая.
36
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО ТОВА ЛИ ЩЕ Е НАКАЗАНИЕТО НА ПИЯНДУРНИКА?Очевидно се ползва с партийна подкрепа. От ГЕРБ разбира се. Знаем, че в МВР лично Бойко Борисов назначава и уволнява.
35
7
 
37
 
! Отговори
Веси преди 7 години
Те, такива са 90% от българските полицаи. Мотаят се, пият, а от време на време и бият, размахват безпричинно оръжие наляво - надясно. Изкарват така десетина - двайсет годинки, после лапват едни 20 заплатки и им се плащат многото невзети отпуски (щото те и време за сън нямат от работа), гушват си хубавата пенсийка и продължават да пият, бият и размахват оръжие, но като частни охранители. А да не забравяме и хилядите чиновници, не станали от бюро, но също ползващи се с гореизброените привилегии.