Съучениците - родители зарязват школото, ще си гледат Динко

Вдигнали сватба ноември, ще живеят при родителите на момчето
3 яну 2017 07:10,
87
Съучениците - родители зарязват школото, ще си гледат Динко
13-годишната майка. Снимка: bTV

13-годишната майка и 15-годишният баща на едно от първите бебета, родени в новата 2017 г. няма да се връшат на училище.След раждането на малкия Динко те ще останат у дома, за да се грижат за новородената си рожба.

Дядо Динко, на когото е кръстено бебето, също станал баща на 15. Бабите родили за пръв път на 14 и на 16.

Още по темата

"Златка няма да учи, тя има дете, как ще учи Златка. Мъжът й ще учи, тя ще си гледа детето", обяви пред bTV Щилян Иванов, дядо на Динко.

Младите вдигнали сватба през ноември. Те ще живеят в една от двете стаи при родителите на момчето. Стаята за детето е вече с тапети, чакат и кошара.

Родителите на 15-годишния баща работят и изкарват добри доходи, все още взимат детски за сина си, който пък вече е баща. На социалните разчита и младата майка.

Майката на 13-годишната родилка има осем деца. Те все още не са виждали бебето, защото след раждането то е на апаратна вентиланция, заради гинекологично заболяване при майката.

Припомняме ви, че малкият Динко се роди в 3:45 минути на 1 януари. Тежи 2800 грама и е висок 49 см.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Да не би ромите да ти са виновни, че си на 30г. и сигурно още нямаш приятелка.Ако си искал си щял да се ожениш и сега да имаш дете на 4-5г., а не да обвиняваш ромите,че все едно заради тях нямаш деца.Все пак си на 30, а не на 16, така че отдавна си пълнолетен.Писна ми от скучни хора,които все се оправдават,че заради оня или тоя не могат да създадат семейство.Изобщо не ме засяга как живееш и дали имаш деца, защо трябва да пишеш!Омръзна ми само да слушам за неженени хора на по 30-40 г.
63
0
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Откакто комините на почивните лагери в Третия Райх спряха да пушат Европа си отива пред очите ни .......................
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека майчинството е само за работещи майки внесли данъци в хазната- тогава да видиме на Златка къде ще и излезе масрафа.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такова животно като гинекологично заболяване,което да се предаде на детето няма- виж венерически има.Злати като и гледам овчата физиономия има поне 10тина такива болести.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
срам за България - първото бебе на годината, родено от 13-годишна с 15-годишен "баща".
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заради гинекологично заболяване при майката...........тя пък кога порасна,кога се снабди с гинекологично заболяване.
58
0
 
9
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Третият начин и просто да се спазват настоящите закони що се отнася до педофилията и много сериозно да се преработи системата за социални помощи! Защото сега тези деца са третирани като животни! Раждат се деца само заради дохода, който носят! Това е сбъркано от всякъде! Могат да се обвържат помощите с нивото на образование и да се отнемат деца от неадекватни "родители", което го има и в момента в закона!
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да престанат пък най-после с тая простотия "бебе на годината". Да прехвърлят инициативата на някоя ромска организация и да го честват в рамките на общността.
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има два начина за справяне с "елфите". И двата са трудни или почти невъзможни. Единия - да бъдат отделени, изселени някъде. Другият - да бъдат ЗАСТАВЕНИ да работят принудително обща работа. Въпреки, че простия неквалифициран труд вече е абсолютно нерентабилен, трябва държавата да им осигурява някаква работа, колкото и просто и безсмислена да е, само и само да са ангажирани, дисциплинирани и да не създават проблеми. Виждал съм много работливи "елфи", явно може да бъдат приучени на трудови навици.
55
0
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
От цялата работа разбрахме, че имало такава "традиция" сред ромите - да раждат на по 12-15години. Само не разбрахме, държава има ли, закони, прокуратура .... ?
54
2
 
19
 
! Отговори
Защо дядото Щилян преди 7 години
все още не е в затвора? Той е типичен сводник. Щом през ноември е имало "сватба" /роднински гуляй, ознаменуващ педофилското събитие/, значи Щилян е взел пари за разтурената си малолетна щерка - така, както сводник взима пари за проститутските услуги, които осигурява някому."Бабите" родили на 14 и на 16 г. - значи "светлият" пример е налице. Навремето никой не е взел крути мерки срещу развратното поведение на подрастващи ромки и днес техните деца повтарят безобразията им, а ние ще плащаме!!!
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокуратурата е известена. Подайте по един сигнал и вие, за по-сигурно. Нека направим така, че извергщини като тази да не се случват никога повече в България!
52
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо Динко е на 30г и има внуче. Аз също съм на 30 и имам 2 магистратури, карам разни специализации,работя много и от 10г се издържам сам като помагам финансово и на възрастната ми баба.Родителите и брат ми /също висшисти/ работят и от данъците ни сега ще плащаме за Динко и родата му.Ако върви така аз скоро няма да мога да се реша да създам семейство, защото трябва да издържам такива , които раждат на 13.......
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Крайкак се раждат деца
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
едната ще ражда , а другия ще краде и ще получават и помощи по големи от нашите заплати
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 49Даже и от стипендии ще спестим :-)
48
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромите трябва да бъдат интегрирани, защото те са бъдещето на България.Българите сме пътници.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че защо Златка да не може да научи нищо? Колко деца има , които не блестят с природна интелигентност, но с желание и/ или натиск от родителите се получава. Тук е ясно къде е проблемът и той не е в овчия поглед на Златка.
46
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля, посочете ми поне една развита държава в света, в която да забремениш 12-годишна не само не е престъпление, но дори и хората го толерират с отпускането на всякакви видове помощи? Няма такава, нали. Извод, в това отношение сме точно като Афганистан, Пакистан, Сиера Леоне и т.н.
45
2
 
17
 
! Отговори
Край преди 7 години
Да учи? Златка? Наистина ли мислите че Златка може да научи нещо?