Утре времето: Дъжд, сняг и температури до -4

Тази вечер вятърът от север ще се усили
4 яну 2017 14:10, Анисия Иванова
6
Утре времето: Дъжд, сняг и температури до -4
Архив: Булфото

През нощта облачността ще бъде предимно значителна, с временни разкъсвания над Югозападна България и Горнотракийската низина. От запад ще започнат превалявания, предимно от дъжд, в планински райони - от сняг.

Според прогнозата на НИМХ минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса. През деня ще бъде облачно. Валежите постепенно ще обхванат цялата страна - в Западна България ще са предимно от сняг, а в останалата част от страната все още от дъжд. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще между 0 и 5 градуса.

Над планините облачността ще бъде значителна и ще вали сняг.

В масивите от Западна България ще духа силен североизточен вятър, а в Източна - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1 градус, на 2000 метра - около минус 5 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с валежи от дъжд. Ще духа слаб север-северозападен вятър, а привечер ще се ориентира от североизток и ще се усили.

Максималните температури ще са между 4 и 5 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 4 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: времепрогноза НИМХ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
12
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
На мен пък ми става, тъжно като гледам "мъжкото" хоро! Сбирщина от безработни и пияни батки! Нищо мъжко не виждам в това! Пияни, заляни, не знаят къде се намират, ама иначе големите "патриоти"! Смешна, жалка картинка е това хоро! Иначе Богоевление е голям празник! Ще го почетем в къщи, имаме си именичка! Живи и здрави!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеално! Иде Богоявление, на 6 ако кръстът замръзне във овдата, значи годинат ще е хубава и плодолодна.Освен това е сигурно, че студът не само няма да откаже мъжете да скачат за кръста, а напротив. Нямам търпение за репортажите от Мъжкото хоро в Калофер.И изобщо не ми дреме, че цялата цивилизована галактика, пак ще ни обяви за варвари и тъмни бълкански субекти.Нека има студ! Да се пука дърво и камък!
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега тръгнете на път и се оплаквайте как държавата е виновна, че не може да контролира времето
1
1
 
22
 
! Отговори
Добре де преди 7 години
нали още е зима,какво друго да очакваме?Ми нормално е за този сезон!