Минусите падат: Утре пак студ, облаци и снеговалеж

В отделни райони в Северна България ще падне до -20
9 яну 2017 20:39,
12
Минусите падат: Утре пак студ, облаци и снеговалеж
Снимка: БТА

През нощта ще бъде облачно и на места ще има превалявания от сняг. В крайните югоизточни райони валежът ще е интензивен, там и температурите ще се повишават. Ще духа слаб, в източните райони - умерен североизточен вятър.

Минималните температури ще са между минус 9 и минус 14 градуса, по-високи по южното крайбрежие; в отделни райони в Северна България при изясняване и стихване на вятъра - до минус 20 градуса.

Утре ще се задържи облачно със снеговалежи, по-значителни в Южна България. През нощта срещу сряда и в Североизточна България валежът ще се усили. С повишението на температурите в югоизточните райони снегът временно ще премине в дъжд. Североизточният вятър ще се усили и в Източна България ще е временно силен.

Максималните температури ще са в широки граници: от минус 9-11 градуса в Северозападна България, до 2-3 градуса в крайните югоизточни райони.

Над планините ще бъде облачно, по върховете мъгливо, с превалявания от сняг. По-значителни ще са валежите в Странджа и Родопите. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, ще е умерен и силен. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е минус 7 градуса, на 2000 метра - около минус 13 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно със снеговалежи, по-интензивни по южното крайбрежие. Температурите през деня ще се повишават и след пладне мокрият сняг ще преминава в дъжд. През нощта срещу сряда на места ще има поледици. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималните температури ще са от 1 до 5 градуса. Температурата на морската вода е 2-3 градуса. Вълнението на морето ще се усили, след обяд до 3-4 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
I преди 7 години
Минусите се покачват, ако имате предвид, че става по-студено. Но няма нищо учудващо, че пишете глупости.
6
2
 
6
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
От две три години насам. Най-после нормална зима ! Има сняг и е под 0 та.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самолетна катастрофа над океана и само една стюардеса успява да скочи с парашут. Скача в океана и се събужда на сутринта на един остров...тръгва по брега и вижда мъж да пече месо. Пита го: кой сте вие, къде съм аз? А той:Аз съм пустинияк от Враца и съм сам на този самотен остров от 5 години. Сакаш ли да ядеш? Тя: да, много съм гладна! Той: А ти какво ще ми дадеш? Тя: Ами мога да ти дам онова нещо което не си виждал от 5 години! Оня скочил, прегърнал я и я попитал: Наистина ли носиш ракия???!!!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама безработни врачани -приятели се засичат до сградата на бюрото по труда и единия пита другия- К'во прайш тука?- Подавах си документите.И що рискуваш така? Ако ти намерят работа к'во ще прайш?
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински случай!Във Враца млада жена и детето й се приготвят за първия учебен ден. Всичко изрядно рано сутринта, но го няма бащата...По едно време оня пристига у тях с шише ракия. Детенцето се хвърлило към баща си от радост да го види, а майката гледа намръщено отстрани.Детето по едно време пита: Тате, к'во е туй?- посочвайки шишето. А баща му: Ела да опиташ и отворил бутилката. Момченцето отпило и казало: Тате, а бе т'ва много гадно ,бе!Бащата: Гадно я, а *** си мисли, че си правя кефа
2
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 7 години
Минусите падат : Утре ...А температурите какво правят ? Голямо заглавие
1
1
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Никога не е късно да пресушиш и последните запаси от вино!