Мъж е починал в колата си край Аспаруховия мост

Вероятно заради здравословен проблем шофьорът е отбил
9 яну 2017 12:30,
2
Мъж е починал в колата си край Аспаруховия мост
Снимка: Архив, Булфото

Мъж е починал в автомобила си в района на Аспаруховия мост във Варна. Не става въпрос за криминално престъпление или пътно произшествие, уточниха от МВР.

Вероятно заради здравословен проблем водачът е спрял автомобила от едната страна на пътното платно в посока Варна. По–късно в полицията е получен сигнал за спрял автомобил и човек, който изглежда в безсъзнание.

Медицински екипи са установили на място, че мъжът е починал.

По повод на зимната обстановка от полицията посочиха, че през последното денонощие екипите на пожарната са реагирали на сигнал за паднало дърво, като при инцидента няма пострадали хора или нанесени материални щети.

При един от случаите има отстранена паднала ламарина.

Оказано е съдействие на други служби за извозване на родилка от съседно село, както и на закъсал автомобил в района на летище Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
То във Варна от 15 години нямате кмет и управа
1
0
 
1
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Във Варна си е бедствие още. Улиците в кварталите са заснежени и заледени, "Хемус" е чиста до асфалт в Шуменско, но не и във Варненско, децата навсякъде са във ваканция до сряда или четвъртък, само тук , още във вторник , при силен студ и виелица ще ходят на даскало. Няма кмет, няма управа.