Жена загина при катастрофа на магистрала "Тракия"

Товарен автомобил блъснал 67-годишна пловдивчанка
11 яну 2017 11:03,
5
Жена загина при катастрофа на магистрала "Тракия"
Снимка: архив Булфото

Жена е загинала при пътен инцидент на АМ "Тракия", съобщи МВР.

Информацията за тежката катастрофа в района на 132-ия километър на аутобана, по посока София, е подадена на спешен телефон 112 към 18 часа вчера.

Изпратените на място пътни полицаи установили, че товарен автомобил е блъснал пресичащата платното за движение 67-годишна пловдивчанка, която издъхнала на място.

Превозното средство е управлявал 44-годишен столичанин, чиято алкохолна проба е отрицателна. С полицейска заповед мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз да попитам: защо е задържан водача на автомобила, при положение че кукувицата сама си е изпросила смъртта. Магистралата е ЗАБРАНЕНА за пресичане независимо дали си на 16 или 67, дали е лято или зима, дали е ден или нощ! На този шофьор трябва да му осигурят психолог, почивка за възстановяване от психическата травма и парично обезщетение от роднините на тая кукувица!
2
1
 
16
 
! Отговори
cx преди 7 години
Там точно на 132км. е бензиностанция Ромпетрол ... ясно защо е пресичала.. Струва ли си след като малко по нататък има бензиностанции, толкова ли не са/е могла да стигне до следващата бензиностанция
1
0
 
38
 
! Отговори
ддд преди 7 години
67 годишна, тръгхала да пресича магистралата посред зима в тая кошмарна пътна обстановка...Ми то това си е самоубийство както и да го погледнеш. Тя едвам се движи по сухо на 67 години...магистрала тръгнала да пресича...горкия шофьор дето му е докарала стрес и проблеми на главата сега...Колкото си по-***, толкова си по-умрял...