Малчуганът с шарката, летял до "Пирогов", вече е добре

Днес екип от специалисти отново ще прегледа детето
12 яну 2017 09:00,
28
Малчуганът с шарката, летял до "Пирогов", вече е добре
Снимка: архив Булфото

5-годишното момченце, което беше преведено от Бургас в  "Пирогов" вчера, е в стабилно общо състояние, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ "Пирогов".

Неговите основни жизнени функции са стабилни, а през нощта детето е било спокойно.

Засегнатият от варицелата крайник е в тежко състояние. Днес екип от водещи специалисти ще го прегледа и изследва отново и ще прецени как да продължи лечението на детето.

То остава под активно 24-часово наблюдение в Клиниката по детска реанимация на университетската спешна болница "Пирогов".

Припомняме ви, че детето беше транспортирано до София, след като премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъде изпратен военен самолет за детето.

Заради усложнения момченцето трябваше да бъде спешно транспортирано до столичната болница "Пирогов".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
тхтх преди 7 години
много глупости и *** коментари...... най важното е че детето е спасено.Друг е въпросът, че в такива случаи вместо да има премиер-герой, просто трябва да има специализирано звено и техника, което да реагира без да се пита премиер, президент и т н......а защо само в София могат да го оперират е трети въпрос........все пак Бургас не е някое село.
23
0
 
0
 
! Отговори
Зенон преди 7 години
Кои са родителите на детето???
22
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ей, тук става въпрос за живота на дете!Непрекъснато намирате причини да плюете!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ви е да гласувате за ГЕРБ, като пак ще потдадът оставка
20
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Най-важното е детето да оздравее и да няма негативни последствия !Другото е дрънканици P.S. Ако военните самолети не летят, ще ръждясат, по-добре спасяване на човешки живот, отколкото тренировки за нищо
19
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
борисов разпореди...всъщност не го е спасил тойЩеше да е вярно, акое платил лично или пратил личния си хеликоптер за целта.Така че Борисов е разпоредил,налага му се , а всичко данъкоплатци са платили, в което няма нищо лошо, но тиквата пада все по-ниЗко.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебелака, сега ще му спретне едно разследване за превишаване на правата и безстопанствено отношение.
17
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем безплатно няма да гласувам за Гроб, драги ми Смехурко! Не съм с мозък на зелена ***, ако знаеш какво е това.
16
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже спасяването на закъсали хора вече е на път да се изтърка,следващата МУ мисия ще бъде да оклонява или направо да унижожава с голи ръце астероиди, заплашващи Земята.
15
8
 
18
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Да е живо и здраво детето и дано се оправи. А това, че платените *** долу няма да гласуват за ГЕРБ каквото и да стане на всички ни е ясно.
14
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а снимка на "спасителя" Борисов няма ли да има? Например може да отреже лентата на оздравялото дете... Интересно в стремежа си да направите ПР на Тиквата не ви ли идва наум, че живеем в държава, в която е нормално болници да отказват лечението на 5г. дете, че трябва да звъниш на премиера си, за да имаш шанс да оцелееш.
13
6
 
8
 
! Отговори
Клоуни преди 7 години
Еййй, сега веднага ще гласувам за Герб! Евала! Ха ха ха ха ха....
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Припомняме ви, че детето беше транспортирано до София, след като премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъде изпратен военен самолет за детето. E това е основната причина за новината. Със сигурност ще ни го припомнят още дълго след като малкия бъде изписан, а дано всичко мине добре, но не сме такива наивници...Всичко или нищо, играе се ВА БА'НК, на гърба на хората и това започна още от Хитрино. Не сме толкова ***, колкото ви се иска, съжалявам.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера защо не се направи едно звно от 10-15 медицински хеликоптера, които да помагат на изпаднали в нужда хора. Със сигурност военният хеликоптер е много по-скъп и има много повече разходи от един медицински.
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност поредтият пиар, не ме разбирайте погрешно радвам се, че дедето е добре,НО до преди два месеца не е ли имало хора в нужда , които да бъдат транспортирани по спешност с хеликоптери. Това отдавна не е новина в нормалните държави.Е, какво да се прави, пак сме в преизборна капания.ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.
9
12
 
8
 
! Отговори
Изгърбич задвратян преди 7 години
Аз тъкмо си помислих че позитано са разрешили на бънди да докара дебело с руски миг 29 и то пак тиквата. Давайте да освиркваме, другаре. Кво е едно дето пред победата над фашизма и капитализма
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо лекарите в Бургас не са успели да се справят, апаратура ли няма, медикаменти ли, некомпетентни ли са? От тази гледна точка не ми харесва новината, иначе детето дано се оправи.
7
1
 
30
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Само не мога да разбера, защо сте сложили снимка на американски въртолет, а именно Sikorsky SH-60 Seahawk. Много добре знаете, че такъв въртолет на въоръжение в България няма. Или то така или иначе хората не разбират, можем да изплющим каквато и да е снимка. Посредствена журналистика!
6
1
 
17
 
! Отговори
Един там преди 7 години
Само не е ясно, снимката над "материала", какво общо има с текста..
5
9
 
11
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
ей, и за това черногледци има, отвратителен народ сме..