Увеличават лимитите за бензин на полицаите

Мярката е част от борбата с битовата престъпност в страната
15 яну 2017 13:32, Петя Славова
34
Увеличават лимитите за бензин на полицаите
Снимка: архив, Булфото

Полицаи се борят с битовата престъпност в селата. Част от плана на властите за борба с битовата престъпност в селата са наполовина да бъде обновен автопаркът на полицията.

Още по темата

Сред мерките влиза и двойно увеличение на лимитите за бензин на полицейските автомобили, което е с около над 200 км повече на ден за всеки автомобил, съобщава Нова тв.

По първоначални изчисления осъществяването на програмата ще струва около 7 млн. лева за три месеца. Идеята на властта е във всяко село да има полицай или сътрудници на служителите на МВР.

Добър пример за това как хората могат да съдействат на служителите на МВР, дава търговищкото село Камбурово. Неговите жители казват, че се стараят да сигнализират кмета за съмнителни хора, влизащи в населеното място.

Главен инспектор Иван Александров, началник на "Охранителна полиция" към ОД на МВР в Търговище, подчерта, че, съдействието от страна на обществото значително повишава ефективността на работата на униформените.

Точно преди година Камбурово беше разтърсено от брутален случай на насилие над възрастно семейство. Мъжът и жената били брутално пребити от рецидивист, влязъл в дома им с цел обир. Извършителят вече е заловен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
10
 
! Отговори
натюр преди 7 години
Стига с тия акции... за 3 месеца 7 млн. лева и ефекта гарантирано ще е нулев. Да се либерализира режима за огнестрелните оръжия и тогава пак да си говорим
8
3
 
15
 
! Отговори
Са преди 7 години
В целия бял свят да се обадиш на органите на реда за нещо или някой съмнителен е изпълнение на гражданския дълг,а тук е клюкарство или "не е моя работа"!Б.Б. го каза-слаб материал!
7
0
 
15
 
! Отговори
НАС преди 7 години
БЪЧВАРОВА ,НЕ СЕ БОРИ САМО ПРЕДИЗБОРНО ПРЕСТЪПНОСТТА!АКО НЕ СИ ГО РАЗБРАЛА,ЖАЛКО !!!
6
1
 
20
 
! Отговори
алиосман преди 7 години
До 2. Прав си , че полицаи , пожарникари и т.н . имат допълнителни техни лични задължения: кой с изолации, друг с малини и ягоди , трети със строителство, четвърти с пчели, пети с магазинче и т . н. И те като народните представители гледат по вече на собствения си бизнес!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
Gorskijan... преди 7 години
Komshiite uvelichavat pak voennata disciplina v tr s 3 x 30 dena...bg asker e na holiday v afganistan i drugi mestenca po sveta ...To sal malko katadjii ostali do kartelen benzin...i pechki s darva - da n sa vkoravnat ot stud camerite i jogite le* novo...
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да ги удавите бензин,все тая!Няма професионализъм,няма приемственост,няма мотивация! Само с едно голо желание,не става! През последните десетина години поне две трети от от ченгетата започнаха свой бизнес и ходят на работа единствено за трудов стаж и въобще не им пука къде,какво става!Когато едно министерство се руши 27 години,само с бензин не става!
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Увеличиха пенсионната възраст и сега тръгвам за работа само трябва да си спомня къде работя !
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престъпност не се бори с полиция а с адекватни мерки против мизерията! Няма да има престъпност ако всички имат прилична работа и доходи. Не борете последствията а борете първопричината за тях. А причината е глада и мизерията. Това докато не го разберете престъпноста няма да спре. Но другарите незнаят какво е глад и мизерия и никога няма да разберат че глада е по силен от полицията. Но както са казали старите хора. СИТ НА ГЛАДЕН ВЯРА НЯМА!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм сега ново - полицаите по селата , добре ама кой че им копа лозята . То май нема полицай без лозе , без ниви, пасища, ливади или некаков друг бизнес. Работата у МВР само за джобни и стаж за пенсийка.