Баба хвърли злато, "помага" на полицията

Ало апаши ограбиха възрастна жена в Добрич
17 яну 2017 13:37,
11
Баба хвърли злато, "помага" на полицията
Снимка: Flickr.com

Жена на 86 години хвърли златни накити и предмети с нумизматична стойност от терасата на апартамента си в Добрич, съобщиха от МВР за поредната пострадала при телефонна измама.

Още по темата

Възрастната жена повярвала, че помага в операция за залавянето на измамници. Непознат, който й казал по телефона, че е служител на МВР, поискал от нея да предаде всички ценности в жилището си.

Жената събрала златото в найлонов плик и го пуснала от балкона. Полицията в Добрич издирва измамниците, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Ти приемаш това предложение като шега, но искам да ти припомня нещо, което случайно е било съобщено и от нашите медии по времето на соца и е предизвикало смайване и коментари. Съобщено било защо във Великобритания министърът на транспорта е подал оставка - защото общият сбор на минутите на закъсненията на влаковете за цяла една година, в цялата държава, се равнявал на 30, тоест НА ПОЛОВИН ЧАС.Ти да си чул(а) за подобен жест от страна на наш министър, когато подчинените му не са се справили?
7
3
 
4
 
! Отговори
Съберете две и две преди 7 години
Някой е знаел, че тази жена има злато!Защо не се обадят на някой гольо, за да искат от него?Значи измамниците си имат разузнаване, а МВР така и не може да се организира, включително и чрез свои информатори, за да им влезе в дирите? Хващат някои от тях само тогава, когато някой, набелязан за жертва успее да организира залавянето им или когато съобразителен банков служител алармира, че възрастен човек тегли голяма сума и споделя съмнителни причини.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако няма къде ела на моя да ги потърсиш...
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен5...начии, ако МВР ще плаща, аз вчера също хвърлих ени 17 хил лева през прозореца, срам ме беше да си призная, ама хвърлих де..Къде да ида да си ги взема сега?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Бъчварова и шефа на местното РПУ да платят на бабата златото, а после да гонят измамниците, за да си вземат парите!Тази баба цял живот е плащала данъци, за да има полиция, която да я пази. На стари години може и да е изкукала, но има едни служби, които са длъжни да я пазят от овълчилите се ало-апаши. Това, че някой вече не е наред с главата, не означава, че трябва да бъде оставен като лесна плячка, а МВР да си измива ръцете и да не си дава зор.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не случайно казват, че навика е втора природа - едно време е хвърляла пити с кашкавал на шункарите, днес хвърля пари на милицинерите.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всичките им чаавета ковчези да купят...
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bg polizia i debelata im ministerka sa kakvo vsimat saplati ili kombinaziata e ok da kradat do koga svhte vi tarpim lintai i dardorkovzi selenduri