Линейка закъса в снега, човек почина на улица в Карлово

Тежкият инцидент стана тази сутрин в Карлово
18 яну 2017 20:41, Красимир Ангелов
13
Линейка закъса в снега, човек почина на улица в Карлово
Снимка: Булфото

Човек почина на улицата в кв. Сушица в Карлово тази сутрин след падане, като линейката не е успяла да стигне до него заради снега, съобщи зам.-кметът Стойо Карагенски пред Радио "Фокус". 

Наложило се е да бъде изпратена друга кола, която да измъкне закъсалата линейка, но тя също не е могла да стигне до мястото.

Също днес сутринта, около 7.15 часа, автобус с ученици се е въртял на кръстовище в Карлово заради неопесъчен участък от пътя. Наложило се е учениците да бъдат свалени от автобуса, за да може превозното средство да излезе на заден ход от хлъзгавия участък.

"Всичко това наложи снегопочистващата фирма в община Карлово да бъде глобена с 2 000 лева от кмета Емил Кабаиванов", каза Стойо Карагенски.

В момента снежната покривка в района достига 60 см, но няма бедстващи райони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСъстоянието на улиците и тротоарите в Карлово е трагично.Кмета си стои в Пловдив ,Карагенски в топлия си кабинет ,а хората умират по улиците!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гхнПарите за снегопочистване в Карлово са над 300 000 /триста хилади/,така че 2 хил са просто прах в очите на хората.Фирмата"Чистота Карлово" е на Кмета Кабаиванов и Зам.Кмета Стоьо Карагенски.Крадци и мерзавци!
4
0
 
6
 
! Отговори
Милен Шопов преди 7 години
Защо не казвате истината, фирмата отговорна за почистването на Карлово като община е на кмета Кабаиванов . Крадеца трябва да бъде линчуван.
3
4
 
17
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Поредните жертви на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП. Близките им да съдят Държавата заради престъпна немърливост.
2
1
 
24
 
! Отговори
гхн преди 7 години
50000 лева за "снегопочистване"2000лева глебачиста печалба 48000лева
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aха. Снегопочистващата фирма не си е свършила работата, съответно линейката не успяла да мине, съответно починал човек - глоба 2000?!? Това са глупости. Да ги осъдят за кръвнина - по 200 000 ли даваха, по колко?!?Просто 2000 лева са джобни пари! Хеле пък ако имаш фирма и печелиш държавни поръчки!