Шофьори недоволни: Магистрала "Марица" не е почистена!

Според тях по аутобана трудно може да се кара с над 50 км/ч.
18 яну 2017 19:51, Красимир Ангелов
25

Снимка: Булфото

Автомагистрала "Марица" е в лошо състояние и не е почистена добре от падналия сняг, алармират шофьори.

Те се оплакват, че движението е трудно, защото пътят е заледен и не е възможно да се кара с повече от 50 километра в час. Това се разказаха и двама украински шофьори, спрели с ТИР-овете си на детелината край Димитровград, за да размислят дали да продължат.

Мъжете идват от Турция, където по думите им също има много сняг, но аутобанът бил много по-добре почистен, съобщава Булфото.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че 38 машини почистват автомагистралата постоянно, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите при зимни условия. От там твърдят, че пътноподдържащите фирми разполагат с необходимите материали за обработка на настилките.

Само за почистването на АМ "Марица" са осигурени около 600 тона сол и 52 тона калциев дихлорид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: магистрала Марицасняг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Трудно - не трудно --- ще карат със 39 метра в секунда !! Толкова е разрешено само в България - като баш европейско государство !! И само по аутобаните и !! Бачо Киро, моля те спи спокоен. Оправят ни ежедневно и ежечасно !! За това сме на това дередже !!
18
0
 
2
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Зимата показа от къде е т.н. бюджетен излишък". От окастряне на наложителните държавни инвестиции за сметка на Народа и в полза на мафията и Олигархията, които туриха Борисов да "управлява" с 80 депутата.
17
0
 
4
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Зимата изкара наяве всичките корупция, некомпетентност, престъпна немърливост, безхаберие, лъжи, хаос, кражби и липса на какъвто и да било план, на каквато и да била стратегия от страна на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП.
16
0
 
5
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Баце, Боката е голем спец ама си пратил щерката у САЩ да си живее с на татко паричките. Другарката Нинова и тя гледа към Москва ама пратила синчето у САЩ с на мама паричките. Нали сте си махнали децата от нашата кочинка, дето вие я направихте и окрадохте и сте си спокойни. Иначе, сте тръгнали нас да ни оправяте.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо наричате този тънкоасфалтов път "Autobahn", посторен от мафио фирмите на Бойко Пеевски? Ще ви види някой немски инжинер и ще си умре от смях.
14
2
 
2
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 7 години
Аве кви сте вий, че и сняг да ви чистят,я 300 лв . винетка и всеки с греблото .....
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глоба че пътувате през нея и да ви се конфискуват автомобилите, че трябва да има за полицайте, кво ривети платихте си винетките сега земи този сняг, като не стачкувате карайте.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До do 9Ти бъзикаш ли се? Очаквам поне да няма мин 10 см киша, в която е почти невъзможно да се придвижваш, която се образува, защото почистването винаги става не на време, когато вече колите са утъпкали снега в активната ранна част на деня, очаквам след като наваляват нови 10 см сняг, мокър този път заради по-високите температури, да мине навреме снегорина и да почисти преди колите пак да са го утъпкали в/у стария, нищо повече.
11
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В такива условия си проличава кой е истински шофьор и кой е папагал-Джордан Белфорт
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътят си е супер за зимни условия. Спокойно се кара с 80 по подобен път. Ама *** нали все в коловозите карат и затова става на такива бабуни. Като искате зимата да карате на асфалт стягайте багажа и отлитайте на юг.
9
7
 
7
 
! Отговори
do 9 преди 7 години
А ти к'во очакваш ? Падне сняг и след половин час все едно е юли месец. Миналата седмица на маг. Струма 2 мин. след снегорините и пак си имаше сняг. Това където го искате не го правят и в Австрия и Германия. Да мрънкачи сте.
8
1
 
1
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
Тоя ***, от снимка 1, където чисти със вдигнато гребло още ли е на работа, или са го уволнили?
7
13
 
4
 
! Отговори
богаташ преди 7 години
ако си с БМВ Х7 или Ауди Q7 ще можеш да караш и със 150км/ч ама ходи го обяснявай това на бай *** с опел корсата с летните гуми-Джордан Белфорт
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво имаш предвид под мрънкачи, бе, доволния, ти къде си, с какво трябваше да се занимаваш днес, или според теб е нормално да се плащат данъци, а нито да има свестни пътища, ами даже като падне сняг въобще да не се чистят и наявсякъде да е пълна *** и мизерия? Ако си бил из страната, щеше да знаеш, че никъде не е чистено поне до следобяд, ако няма да се чисти, да е като в англия, за 5 см сняг спират всичко и никой не ходи на работа.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми, тиквата се изцепи, че това е най страшната зима от 100000 години у нас! В Турция, може още да не са имали такава страшна, ужасна, студена, снежна зима. А тя е страшна най вече за гернчберските лапачи, че ще трябва да се бръкнат и да чистят снега. А заради него, няма да си купят новото Ауди Q8.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто трее да ви е ясно, че си губите времето в тази държава, ако не можете да избягате, то знайте, че няма смисъл да се напъвате, камо ли да се раздавате за нещо, колкото се може по-лежерно, то се видя, че нищо няма да излезе от опитите ни да се оправим.
3
13
 
6
 
! Отговори
G преди 7 години
Писна ми от мрънкачи.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са сбъркали територията. Тук е Мутроландия бе какво си мислите? Тук се усвояват разбирай присвояват мангизи а не се чисти. Така че елате лятото ако искате да карате по асвалт. Е то не се знае да ли ще има асвалт или дунавски вълни с дупки ама поне няма да има сняг със сигурност!
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се притеснявайте, всичко си кара както си е било винаги, ГЕРБ са същата гнусна, долнопробна партия, каквато е и БСП, ДПС, въобще всички, няма смисъл да ги изброявам, а и нямам толкова мн символи, че вече май са няколко хиляди абревиатурите, думичките от национално значение и т.н., зад които се крият лапачите и унищожителите на България.