Заради снега: Ограничиха скоростта по част от "Тракия"

Спряха камионите през Прохода на Републиката
Обновена: 18 яну 2017 10:26 | 18 яну 2017 10:26, Красимир Ангелов
8
Заради снега: Ограничиха скоростта по част от "Тракия"
Снимка: БТА

Силният снеговалеж и ограничената видимост наложи въвеждането на ограничения по магистрала "Тракия" от пътен възел "Зимница" до пътен възел "Ветрен", съобщиха от АПИ.

Заради лошите условия се ограничава скоростта до 80 км/ч. и в двете посоки, посочват от пътната агенция.

От там отчитат още, че е въведено ограничение за движение на товарни автомобили над 12 тона по пътя Свиленград - Русе и през Прохода на Републиката, който е основно пътно трасе за товарните автомобили през Стара планина.

Движението в област Велико Търново се осъществява при зимни условия. Временно е ограничено движението на автомобили по пътя между павликенските села Върбовка - Бутово и Върбовка – Димча.

Забранено е движението на моторни превозни средства над 12 тона и по трите основни направления от Силистра за Русе, Шумен и Добрич, съобщиха от Областната администрация, позовавайки се на Областното пътно управление в Силистра.

След новите снеговалежи в област Хасково са въведени ограничения за движението по републиканската пътна мрежа, съобщи областната администрация. Изцяло затворен и непроходим е пътят Димитровград - Симеоновград, където има образувани огромни преспи.

По три основни коридора - Хасково - Пловдив, Хасково - Стара Загора и през двата маршрута на отсечката Хасково - Кърджали е забранено движението на камиони над 12 тона. Тежки превозни средства не могат да пътуват и по направленията Симеоновград - Гълъбово и Хасково - Свиленвград.

Временно заради аварирал камион е затворен и пътят Големанци – Мандра. Тежка е ситуацията в община Ивайловград. Спрени са автобусните линии по основните маршрути от общинския център към Хасково и към Кърджали.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БМВ .Досега е трябвало 335 пъти да идеш на лекар.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътен възел Ветрен - това къде е?
*
Тези в АПИ си боравят с едни понятия, които само те си знаят какво означават. Никой нормален шофьор не знае техните обозначения. Например, като напишат от километър еди-кой си, до километър еди-кой си, никой друг освен АПИ не знае за кой точно участък на магистралата става дума.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ми обясняваше един работодател как докато съм в тази фирма не може да уча англисйки.Вината само в нас ли е???
2
3
 
4
 
! Отговори
до БМВ 335D преди 3 години
Карам камаз. Като ме изпреварваш не поднасяй - нямам спирачки!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БМВ 335D
Карането на БМВ е диагноза, за съжаление здравната каса не отпуска клинична пътека за лечение!