Джебчийки обраха млада жена във Варна

Задържаните са непълнолетно и малолетно момиче
20 яну 2017 22:33,
18
Джебчийки обраха млада жена във Варна
Снимка: Flickr.com

Джебчийки обраха млада жена в мол в морската ни столица. 23-годишна жена от Варна е подала сигнал в четвъртък, около 19 часа, че в голям търговски център, намиращ се на бул. "Вл. Варненчик", неизвестно лице е извършило кражба на дамско портмоне, съдържащо лични и банкови карти, други документи и 158 лв, съобщава Информационна агенция "Черно море".

След проведени незабавни оперативно–издирвателни дейности, със съдействието на охранители от търговския обект, са установени и задържани извършителките – непълнолетно момиче и малолетно момиче, двете от град Игнатиево, известни на МВР.

Вещта, обект на кражбата, е намерена без липси. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
варна преди 7 години
ще крадат ами, нали им трябва да си издигнат палат в града Игнатиево с мраморни колони и парапети, но без една книга в стаите на палата.Държавата ги храни, крадат, плодят се от13 годишни, а това нормални човешки същества ли са, дават ли нещо на обществото освен кражби.Крайно време е да се спрат помощите за тях, а и детските над две деца.Това санищожества без принос за обществото, само с грижи за държавата.
6
0
 
4
 
! Отговори
социална преди 7 години
До Защо не са в школотоКато им спрат детските, знаете ли колко ще се уплашат! Те въобще не ги броят за пари!"Ако нямат пари, да отработят сумите!" - Не пишете глупости! И като СУРОВО накажат социалните.....веднага ще спрат да крадат и родителите ще ги запишат в училище...Блажени са вярващите!
5
0
 
6
 
! Отговори
мишел ваян преди 7 години
Приятел залови джебчиика, заключи я в един магазин,извика МВР и знаете ли после какво получи, заплаха по телефона ако не свали жалбата че децата му......Е няма как да не играят комбина джебчиики и мвр и после се оплавай,няма оправия..Тия от игнатиево вместо да ходят на училище ходят на тренировки по крадене от по големи сестрички...
4
3
 
18
 
! Отговори
Защо не са в школото преди 7 години
тези две "момичета"?Всички трябва да настояваме, в случаи като този, 1/ Да се провери дали са спрени детските надбавки и помощите, които родителите им получават? Ако не са спрени,СУРОВО НАКАЗАНИЕ за съответните социални работници!2/ Родителите им да върнат сумите, получени като надбавки и помощи, защото тези пари се дават за отглеждане и възпитаване на граждани, полезни за нацията.Ако нямат пари,да отработят сумите.3/ Ако няма законово основание за подобни мерки - незабавна промяна в закона!
3
3
 
8
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Веднага, след като прочетох заглавието, си казах - "Джебчийките са от Брюксел, Белгия " Е-е-е-е, не познах....
2
2
 
5
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Веднага, след като прочетох заглавието, си казах - "Джебчийките са от Брюксел, Белгия " Е-е-е-е, не познах....
1
2
 
7
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Ignatievo- Iliya e bosa,srebrist mercedes ochilarka,jena mu nachalnik smiana.Vesko Danov gi pazi i 1 raionno Varna sushto.