Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско

Говори се, че кучетата са домашни, търсят собствениците им
20 яну 2017 08:52,
86
Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско
Снимка: архив, Bulphoto

Глутница озверели кучета са разкъсали възрастна жена в свищовското село Козловец. Кървавата драма се разиграла около 17 часа пред къщата на 85-годишна възрастна жена, пише "Труд".

В злополучната вечер самотноживеещата баба излязла на улицата пред дома си. В същия миг върху нея се нахвърлили 4-5 псета. Кръвожадните четириноги повалили старицата на земята и забили зъби в плътта й. Бабата със сетни сили се опитвала да се отскубне от схватката с кучетата, но те яростно разкъсвали месата й. Кучетата са обезобразили лицето й, нахапали я по шията, като разкъсали сънната й артерия. Рани има по цялото й тяло.

"Гледката е потресаваща. На около 5 метра в диаметър има късове от плътта и части от тялото на бабата. Гина Боярова е издъхнала в нечовешки мъки", разказаха жители на Козловец.

Съседи чули виковете на старицата, но докато отидат до мястото, жената вече била мъртва. Малко след това в селото пристигнали полиция, съдебен лекар, както и кметът на Община Свищов Генчо Генчев.

"Говори се, че кучетата са домашни. В момента се изяснява чия собственост са четириногите и защо са били пуснати на свобода. Води се разследване", бе лаконичния коментар на криминалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: кучетаКозловец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
I love dogs преди 7 години
Отивате до аптеката и купувате опаковка Изонид (100 хапчета) и Деган на хапчета. Стривате 30 хапчета Изонид и 2 Деган. Смесвате с кайма на малко кюфтенце. Нахранвате помияра, желателно е да е през нощта. Следа като поеме тези хапчета помияра става веган и престава да напада хора до края на живота си.
51
0
 
3
 
! Отговори
Djon преди 7 години
Голямо лигавене,голямо глезене,голямо дрънкане на простотии от тия кучкари.Жената я няма,това е истината а беше добър човек....Жалко...Какво тооолкиз има да му мислят,хванали ги да им се невидят и песовете кирливи,то щели да ги карат в приют,то щели да ги гледат.....бля бля...Абе какво има да му мислят толкова,не ще мислене иска радикални действия,пищова ,куршума и в челото директно,на момента.А тези там...собственици ли какви са ...КАУША!!!!! По бързото производство,до вечерта!Без приказки.
50
1
 
3
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Аз предлагам в зоопарка в София да затворят всички служители на провинциална община заедно с столичанката от Кюстендил с всички улични песове на София в морталкомбат.После една ловна дружинка да разчисти с по един контролен квото е останало.Така София ще се отърве и от кучета и от неграмотната *** която я управлява.След което редь ще се възстанови на всякъде и София ще стане град.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо,кучелюбците ще ми казват,кои животни да харесвам?Например,предпочитам коне,лъвове,орли, това значи ли,че мога да си ги гледам в блока!
48
2
 
8
 
! Отговори
Кучегонолюбников преди 7 години
Озверели кучета разкъсаха...Ако продължаваше-дете,внуче,роднина,близък или самия:кметкметски наместникдепутатминистъредър бизнесменпрезидент...то тогава ще се спазват законите на цивилизованите страни, касаещи "четириногите"По кучетата ще ги познаете!А до тогава, купете на децата си кучегони и четете указанието!
47
1
 
7
 
! Отговори
Далай Лама преди 7 години
Ако има токущо завършил право от Свищов да си направи една тренировка,да намери роднини и да пуснат тъжба в районния съд.Подсъдими да са кмета,институциите и ако има собственик на кучетата.Аку тука го затлачат в Страсбугр.Ако не му се занимава да работи брокер някаде...
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо 58Скитащите кучетата,или тези пуснати свободно от несъвестните им собственици, трябва да бъдат вързани,или прибрани от държавата,която е длъжна да се грижи за хората.Кметът е трябвало да вземе мерки срещу това явление.Собствениците,които пускат свободно кучетата си,или ги изоставят,трябва да понасят големи санкции от закона.Никой не би искал,баба му,а и който и да е от нас, да има такава съдба.Лека ѝ пръст на жената.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По селата винаги има няколко дерибея,които се правят на босове и ловци,получават оръжие,отглеждат кучета-за охрана на скъпите им имоти,демонстрират мощ и живеят над закона.Около тях гравитират децата им и близките им "съмишленици",които също сплашват хората,за да покажат,кой е главният там.От тях всичко може да се очаква,дори и пуснати свободно кучета...
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като стане -15 градуса студ и лед човекът престава да бъде приятел на кучетата и става просто храна. За *** кучелюби естествено това е нормално, кучето е гладно и трябва да яде. А не един сигурно ще каже, че горките четириноги приятелчета са се почуствали застрашени от лошата и страшна 85 баба и са я разкъсали при самозащита, а иначе не биха нападнали...
43
3
 
15
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Когато в Странджа по вековен обичай тричеха: въртят ги с въже и ги пускат в реката без да му стане ништо на кучето.Се вдигна олелия от редица организации -перални на пари ,че било голям стрес за кучето .А когато умре една българка в нечовешки мъки се трият коментари против подивелите улични кучета щото бабата умряла без стрес.Просто инстинкта на кучето е да убива по слабия ,който не е от неговата глудница.И най миличкото и послушно куче би станало убиец за 2-3 месеца в глудница с гладни кучета
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решавам да убия някой. Купувам си кутре ротвайлер. Бой, сурово месо и тренировка да разкъсва я кокошки, я котки, каквото дойде. После като порасне кучешкия из.род, издебвам жертвата и насъсквам животното. Пред ченгетата "кучето не е мое, не знам".Най-много условна.
41
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
На всякъде пълна анархия,институциите са колабирали.По държавните и общински служби са намърдани само роднини и партийни другари и са като едно голямо семейство което по цял ден си мързелува и чуди какво и как да се крадне.
40
0
 
5
 
! Отговори
До До 47 преди 7 години
Анджък де, ако имаше последователност и работещи институции, и малко повече съзнание и отговорност у повечето от нас, броят на неспазващите правилата щеше да се редуцира до сравнително приемливи нива. Съответно и подобни инциденти щяха да намалеят, но както казваш: пари, данъци, липса на последици, и така до победата. После винаги ще се намери кой друг да ни е виновен: Тато, Рейгън, съдбата... според това изнасящото ни за момента. Що ли не напишем под герба си: Винаги виновен ни е някой друг!
39
3
 
15
 
! Отговори
Няма такава държава преди 7 години
Тук е мястото да се активизират природозащитниците - вероятно невинните кучета при неизбежна самоотбрана са разкъсали злата старица. Те кротко си стояли, а тя ги е предизвикала. бХК да провъзгласят стопанина за човек на годината - задължително!
38
6
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 7 години
Такава му е природата само в твоята обхваната от страхове глава. Кучето е пазач, ако го обучиш да е пазач, което много малко хора го правят и то там, където се налага да има куче-пазач. Кучето, което не е озлобявано от стопаните си, е любознателно към непознатите, а не агресивно и нападателно, както си мислят хората страхуващи се т кучета. И аз съм минал през тези страхове и ако искаш мога да ти кажа как да ги забравиш.
37
2
 
8
 
! Отговори
До 39 преди 7 години
Цитирам: ...много малко кучета имат паспорти и чипове...Факт, който само по себе си навежда на следните размисли:- Няма държава, в лицето на работещи институции и администрация, които да изработват и водят съответните политики, както и да налагат, контролират и следят за спазването им. Има нещо на хартия за парлама- Абсолютна безотговорност от страна на собствениците, разбиращи и възприемащи свободите, като свободия- Социум и манталитет, водещ и налагащ отношения далеч от приемливите/нормал
36
3
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Принципно за този случай не трябва да се коментират кучетата, а собствениците на тези кучета, но на страха очите са големи и всеки излива страховете си.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е съвсем така, като изключим третия свят навсякъде кучетата имат права, но хората имат по - големи и при такава случка със сигурност няма да се остане без наказан, както за съжаление най- вероятно ще стане при случая с бабата.
34
15
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Инстинктът на кучето не е да убива, а да бъде приятел на човека. Затова само човек, може да превърне куче в агресивно, което би могло и да убива. Разбира се "кучето или човека" е измислено противопоставяне. От много векове, кучетата и хората живеят заедно, но винаги ще има хора, които ги е страх от нещо, в случая ги е страх от кучетата и са твърдо убедени, че за каквито и да е свои страхове да говорят, те са истински проблеми, което разбира се не е така,но става проблем - противопоставят се хора
33
3
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
България е единствената държава в Света където кучетата имат по-големи права от хората!