Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско

Говори се, че кучетата са домашни, търсят собствениците им
20 яну 2017 08:52,
86
Озверели кучета разкъсаха баба в Свищовско
Снимка: архив, Bulphoto

Глутница озверели кучета са разкъсали възрастна жена в свищовското село Козловец. Кървавата драма се разиграла около 17 часа пред къщата на 85-годишна възрастна жена, пише "Труд".

В злополучната вечер самотноживеещата баба излязла на улицата пред дома си. В същия миг върху нея се нахвърлили 4-5 псета. Кръвожадните четириноги повалили старицата на земята и забили зъби в плътта й. Бабата със сетни сили се опитвала да се отскубне от схватката с кучетата, но те яростно разкъсвали месата й. Кучетата са обезобразили лицето й, нахапали я по шията, като разкъсали сънната й артерия. Рани има по цялото й тяло.

"Гледката е потресаваща. На около 5 метра в диаметър има късове от плътта и части от тялото на бабата. Гина Боярова е издъхнала в нечовешки мъки", разказаха жители на Козловец.

Съседи чули виковете на старицата, но докато отидат до мястото, жената вече била мъртва. Малко след това в селото пристигнали полиция, съдебен лекар, както и кметът на Община Свищов Генчо Генчев.

"Говори се, че кучетата са домашни. В момента се изяснява чия собственост са четириногите и защо са били пуснати на свобода. Води се разследване", бе лаконичния коментар на криминалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: кучетаКозловец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
После не се чудете, като ги намирит отстреляни тук-там. Друга оправия няма.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много често институциите нехаят.Аз редовно от една година подавам сигнали в общината за кучетата на съседа ми,които излизат на улицата без надзор,но уви никой нищо не прави...А ако утре се случи подобен инцидент какво правим? Ами ако е и дете?
10
11
 
26
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Не си прави труда,колега!Всички кучкари са циментови глави!Оправдавам гледането на кучета за лов,придружители на незрящи хора,спасяване при бедствия или за надушване на взрив и наркотици.Всичко останало е комплексарщина!
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали са виновни или не кучетата,те не трябва да ходят повече свободно пуснати.Веднъж захапало,това животно ще повтори отново.А на който са му мили,да ги прибира у тях си,но без да ги пуска навън.И за това би трябвало да се замислят също такива,без нищо между ушите си.Или с висшето ви мислене може би те трябва да бъдат пуснати отново по улицата да убият поредния невинен?Или да са евтаназирани.Няма нужда от такива животни на улицата.
8
4
 
34
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Въобще не ме интересува мнението ти,което признак за сериозна диагноза!На кой какво е направила тази възрастна жена,та трябва да умре по такъв мъчителен начин?Дано тази женица има внуци.Нека намерят собствениците на псетата и ги накарат да съжаляват,че са се родили!
7
19
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Стига си се оплаквал! С конфронтация доникъде няма да стигнеш, само по-лошо ще стане. Отгледай едно куче от средна или едра порода от малко, за да разбереш какви безмислици пишеш. Сега страхът ти пише вместо теб.
6
0
 
19
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
Нали кмета каза кой е собственика на кучетта ... сега съд и 10 години. Това би било единственото решение !!! Иначе Вие си знаете ... /****** държава -:):):) / ха ха сам се цензурирах ама Вие си знаете ...
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странна работа - по принцип кучетата не нападат. Да бе би собствениците им да са ги обучавали да нападат, а в селото са ги пуснали за проба - да видят докъде е стигнало обучението им.
4
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради такива като 4 Къде има проблеми между хората, които не ги е страх от кучетата и хората изпитващи огромен страх от кучетата.
3
4
 
3
 
! Отговори
маке преди 7 години
в европейска дръжава това е невъзможмоха ха ха майтап бе Уили03636
2
7
 
56
 
! Отговори
Къде преди 7 години
сте сега бе,всички видове природозащитници и пр. песолюбци?За песовете мярката е една!Бележка за вреден и щом е извън населеното място отстрел!Който си има куче,да си го държи у тях!
1
58
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната измислена история, а дори и да е истина животинките не са виновни, да се приспят собствениците им моментално! Що моето куче не сме да докосне чужд човек!?