Депутат реформатор загради общински път, спретна си барбекю

Борислав Миланов искал да спре репортаж. Заради предизборната кампания
Обновена: 23 яну 2017 13:45 | 23 яну 2017 09:10,
66
Депутат реформатор загради общински път, спретна си барбекю
Снимка: кадър, BTV

Депутат е поставил метална врата върху общински път и по този начин вече четири години спира достъпа на възрастна жена до имота й, въпреки че тя е спечелила делото в съда за правото върху парцела. За това свидетелства излязлото през 2012 г. окончателно становище на съда.

Върху усвоената улица депутатът е построил беседка с барбекю, но в районната администрация няма одобрени строителни книжа за това.

"Четири години той ни шикалкави", разказва пред bTV Стайка Авджиева, чийто имот е недостъпен заради металната врата на депутата.

"Никой не минава оттам и съм сложил една желязна врата, която ако някой иска да ползва – да ползва. С оглед да се охранява имота е сложена желязната врата", настоява Борислав Миланов, депутат от групата на Реформаторския блок от Благоевград.

Миланов е още зам.-главен секретар на СДС и зам.-председател на парламентарната група на Реформаторския блок. Той е един от депутатите, които никога не са се изказвали в Народното събрание.

Стайка Авджиева е категорична, че няма откъде да достигне до земята си.

"Аз не мога да кажа къде, какво, защо? Ние сме съвсем добронамерени купувачи", твърди Миланов. - "Имаме приемно-предавателен протокол, предадох им ключове, имат достъп".

Миланов твърди, че е дал ключ на собственичката от тази врата, но тя отрича. Ключът не бил за тази врата, а депутатът не искал да се занимава с ключари.

Проверка доказва, че улицата е публична общинска собственост и не е разрешено строителството върху нея. 

Депутатът е пробвал да спре репортажа. "С оглед на предстоящата кампания не мисля, че това ще ви направи добра услуга. Какъв е начинът да се обадя и да говорят това да го спреме. Или няма шанс да го спреме това нещо", били думите на Миланов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
50
 
! Отговори
некой си преди 7 години
Район Витоша и не само , в цялата Столчина Община трябва да сер направи ревизия на всички имотни сделки и далаверки с общински и частни имоти след 1989 г. Ако имаме прокуратура и съд, като в Румъния само с доказаните престъпления от СО щ се напълни сигурно един затвор и поне по този показател може и да надминем Румъния. Но уви, това са само мечти!
32
1
 
56
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Очаквам СДС и РЕФОРМАТОРИТЕ бързо да изхвърлят този и да се извинят подобаващо, сваляйки незаконните строежи.Очаквам и общината, която все се оплаква от липса на средства, да си вземе тлъста глоба от случчилото се.... ИЛИ ПРАЗНИ БНАДЕЖДИ?!?...
31
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформира човека! От Герб също не са взели отношение, явно реформаторската политика им допада!
30
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В СДС началото на 90-те имаше и свестни хора,но с идването на Костов и последните бяха изметени.Да не забравяме ,че той си беше истински представител на партията.Колкото до ДС,те управляват и днес,имат и план за още 25 години(капиталът е техен,а също и властта).Иначе се връзвате на различните партии.НО по делата им ще ги познаете.Именно да другарите от ДС дължим днешният разгром на родината.Но спокойно другари,Господ има и там всеки според делата му.
29
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има дори съдебно решение. Защо никой не си е свършил работата и не е привел съдебното решение в изпълнение? Или ако става дума за "кака Кинка" сме първи, но ако става дума за наш к0пe@@@ - си трайкаме?!!!
28
4
 
50
 
! Отговори
Боко не ги храни преди 7 години
На Боко хрътките много изгладнели. Явно Мутрата не ги храни добре.
27
1
 
66
 
! Отговори
:) преди 7 години
Реформатор е човекът. Реформира чуждата собственост в своя. Царе са реформаторите, когато трябва да се наруши закон и да се краде.
26
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И видните "реформатори" - същите @@@Пък вие си вярвайте, че РБ е държава, а партията РБ - носител на нещо ново и различно
25
5
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
То затова първата работа на СДС-то след 1989-та година беше да разтури правоохранителните и правораздавателните органи на България - МВР, прокуратура и съд, за да могат да крадат на воля. Част от това разтурване беше демонизирането на ДС - щото без ДС има грабеж, а с ДС нямаше да грабят.
24
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един расов нашенски депутат! Истински депутат!
23
0
 
45
 
! Отговори
леля пена преди 7 години
крадат и грабят, депутатите ни в болшинство са *** и твърде много, напр. хондураси парагвай имат население колкото нас, но имат по 120 депутати.Да не гласуваме захора, които досега са били депутати.Откъде накъде ще участват в комисии към народното събрание със заплащане за това, нали това го правят в рамките на работното време.Да сеизключат от депутатстване депутати-масони/има такива в НС/.Бож е пази България от лоши депутати-тарикати.
22
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В община Витоша от край време върлува шайка седесари. Никой не може да ги мръдне от там. Ще бъде така, докато не заграбят и последния метър земя. Не че бесепето стои на сухо. Крадат всички задружно, благодарение на прословутия Закон за земята, създаден именно за тази цел. След тях - потоп!
21
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааа, това било значи "новия морал в политиката", "норалност" и т.н
20
2
 
37
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Деформаторския блок е на ниво. Достоен наследник на СДС и достоен конкурент в злоупотребите на другите партия.
19
3
 
37
 
! Отговори
Съдебна власт преди 7 години
Всички депутати идват от народа...такова ни е нивото, такъв ни е манталитета. Всеки плюе, а като види малко власт и започва да се облаготетелства за сметка на другите...затова трябва да има правораздавателна съдебна система. Когато няма раздаване на справедливост, всеки се самозабравя.
18
0
 
27
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
На теория, ако се някой отиде в потайна доба и на този му срине оградата и барбекюто той доир няма да се оплаче , понеже е строил незаконно.
17
0
 
34
 
! Отговори
незабавно преди 7 години
Сваляне на деп.имунитет на въпросния г-н и прокуратурата да се заеме веднага със случая,делото да се гледа пред открити врати.Има въпиющи закононарушения и трябва справедлива присъда!
16
0
 
38
 
! Отговори
No comment преди 7 години
Скапан коримпиран ***. Ще ви избиеме
15
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заместник главен нещо си потисник на народа. Бе мъка.
14
0
 
51
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Те "реформаторите" особено седесарите, така разбират реформите - като присвояване на чужда собственост, най-често държавна или общинска. Те са си така още от 1989-та година, но не се награбиха.