Времето утре: Облаци, студ, мъгла и -13 градуса

По планините ще вали сняг, съобщават синоптиците
23 яну 2017 17:00, Анисия Иванова
1
Времето утре: Облаци, студ, мъгла и -13 градуса
Снимка: Булфото, архив

През следващото денонощие времето над страната ще бъде предимно облачно, а на места в низините ще има и намалена видимост.

В Рило-Родопската област ще има валежи предимно от сняг, които през нощта срещу сряда ще обхванат и Предбалкана. Ще бъде почти тихо.

Според прогнозата на НИМХ минималните температури ще бъдат в широки граници - от минус 13 градуса в отделни райони на Северозападна България до 2 градуса - по морския бряг. Максималните температури ще са предимно между минус 1 и 4 градуса.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и към края на деня вече ще е малко по-ниско от средното.

В планините ще бъде предимно облачно. В Рило-Родопския масив ще вали сняг, който през нощта ще обхване и Стара планина. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1 градус, на 2000 метра - минус 2-3 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, но ще остане почти без валежи. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Максималните температури ще са 4-5 градуса, температурата на морската вода ще е 3-4 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари