Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?

Депутатът не искал да спира репортажа, просто бил под упойка
Обновена: 24 яну 2017 10:46 | 24 яну 2017 09:06,
92
Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?
Снимка: кадър, BTV

Вратата на депутата Борислав Миланов, заградила общински път във вилна зона "Симеоново, всъщност била поставена от баща му преди 17 години. Това обясни народният избраник от Реформаторския блок пред BTV.

Миланов не просто е заградил общинския път и така е блокирал достъпа на имота на възрастна жена, но е и построил и беседка с барбекю на общинския терен.

Още по темата
Въпреки че засегнатата жена е спечелила дело срещу депутата през 2012 г., вратата все още е факт, а Миланов твърди, че по този начин предпазва имота. Бил дал и ключ на жената, което тя отрича.

Депутатът от СДС, избран с преференция в Благоевград, опитал да спре репортажа на bTV с мотива за предстоящата кампания. Днес той обясни, че бил под упойка, когато изрекъл тези думи.

"Аз бях във ВМА, пред операция, когато се срещнах с репортера. Обаждането към него направих под упойка, това може да се докаже", защити се Миланов. По думите му той не искал да спира репортажа, а по-скоро да го задържи, за да може да коментира казуса.

Вчера главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по случая. Той възложи на Софийска градска прокуратура извършване на проверка по изнесените факти с оглед данни за извършено самоуправство - престъпление по чл. 323 от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под упойка друг път, що ни прави на балъци?А и да е бил под упойка, под упойка всъщност хората казват истината, всичко си казват.Та да не се оправдава с това.
54
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформаторите нямат ли етичен кодекс за членство жъж формацията им?
53
2
 
42
 
! Отговори
тя преди 7 години
Всички депутати 240 събрани от"кол и въже" от цяла България идвайки в София се захващат да се уредят с най- скъпи и луксозни имоти! Не признават никакви закони , защото те са над тях! Нагли , алчни , корумпирани и прости , но най- лошото е , че никой не им търси сметка!
52
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И дали някой ще помни, г-н Миланов, след един месец?Пак ще е в списъците на Рф.Б. за народен представител(грабител). Корумпирана система,корумпирана реформа,корумпиран съд,лекари,държавни служители. Какъв да е тогава и многоуважавания народен представител,мили народе?
51
2
 
27
 
! Отговори
www преди 7 години
До АнонименТака, ако искаш да е по закон. Но той си решил, че е по-евтино да протака нещата, " да тупа топката на място" още 30 години без да плаща, да си ползва имота, а бе селски тарикат. Иначе, че е измамен, безспорно измамен е. Първият измамен депутат в България, рекорд на Гинес.
50
2
 
32
 
! Отговори
добре е преди 7 години
Сега прокуратурата хубаво да го разследва, възможно е ако разровят около господинчето да излязат прелюбопитни неща,а и не е зле някой разследващ журналист от цялата работа да изкара някоя пара!
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wwwТака, така...
48
2
 
14
 
! Отговори
Упорита преди 7 години
Има какво да се направи в хаоса, в който живеем. Като подаваме сигнали, информираме за нередности, настояваме за отговори. Патосът на българина трае кратко, бързо замира. Я вижте другите народи на Балканите - прави, неправи, отстояват каузи и често печелят битките с властта. А ние сме прекалено домошари - да си говорим ей така, да не ни засъхне слюнката по устата. Сами сме си виновни. 10932
47
4
 
18
 
! Отговори
www преди 7 години
До АнонименПо съдебен ред - покана за доброволно връщане на част от парите, платени за покупката, сответстващи на 600 кв.м. Дело за притърпени вреди към нотариуса, изповядал сделка, без да провери документите за собственост, към държавата, нейните служители са допуснали фалшифициране на документи, признали собственост на несобственици и така
46
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Варна, на Траката, бившия кмет Христо Кирчев, купува ресторант Траката и прегражда цяла улица с изкоп и стена, за да направи паркинг на новозакупения си ресторант. Сега половин долна трака минава през единствения друг изход от района заради онзи мискин. Всичките са подли крадци свикнали нагло и безнаказано да си правят каквото си искат без оглед за народа. И народа е същия.
45
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wwwМа въобще не ни изненадвате, сега какво следва - горките пострадали от измама тате и депутат да осъдят държавата в Страсбург и да получат едни 100 000 евра
44
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чух ясно телефонния разговор по телевизията, а той беше: " Какъв е варианта репортажа да се спре?"Повече какво да говорим, повече какво се обяснява депутата?!!Мошиници и лъжци с ниско мнение за Народа!
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ПОЧНАХА СЕ ТЕОРЕТИЧНИТЕ ОПРАВДАНИЯ ЗА НАГЛОСТТА ,АЛЧНОСТТА И ПРОСТОТИЯТА НА НАШИТЕ ДУПЕТАТИ.КАК ВСЕ ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ГИ НАМИРАТ,ЧЕ ЕДИН ЧИТАВ ЗА СЕМЕ НЯМА......:)
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wwwА как мислиш се легализира измамата?
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно някой съсед е решил да се изгъбарка, като е построил за една нощ барбекюто зад заключената врата. И що не, тезата е добра за човек под упойка
40
3
 
17
 
! Отговори
СМЪРФ преди 7 години
МРАЗЯ ДА МРАЗЯ, НО МРАЗЯ ДЕПУТАТИТЕ - ВСИЧКИТЕ!
39
12
 
7
 
! Отговори
www преди 7 години
Ще Ви изненадам, но има и друга гледна точка. Този депутат, може би единствен е попаднал в измама. Преди 17 години баща му е купил от измамници имот, платил го е, а после се оказало, че продавача не е собственик. За улицата - категорично следва да я освободи. Но за имота, според мен е сгрешил тактиката. Трябваше да плати цената, поискана за покупка от признатият собственик. Да подаде молба до Общината и да плати и частта от улицата, ако другите съседи не възразят. Тогава да заведе дело за измама
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По предишна информация по въпроса се знае, че има окончателно решение на съда от 2012 г. за премахване на вратата. Този освен че е нагъл е и лъжец.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е бил под упойка мишока, защо кара кола, я веднага да мусъставят акт. А и все пак кажета малко за това кой е баща му?И още нещо, като е толкова добронамерен защо липсват огради - между парцела и общинският път и между двата парцела, да не говорим за кучето пазач....
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слагат ти упойката, ставаш и излизаш да даваш интервюта. Или интервюто е след операцията? Не може да бъде! Мен ме изписаха от болница точно в часа в който ми бяха взели пръстовия отпечатък предния ден. Стоях 12 часа, без нужда, за да се спази някакъв закон. Или за депутати не важи?