Течове, мокри стени... след санирането на панелка в "Меден рудник"

"Радвах се, че блокът ще стане красив, но сега съжалявам"
25 яну 2017 17:45,
96
Течове, мокри стени... след санирането на панелка в "Меден рудник"
Снимка: bgonair.bg

Владимир Димитров живее на осмия етаж, който е последен в бл. 105 в бургаския комплекс "Меден Рудник".

Санирането на блока е приключило преди два месеца, но след първия сняг от покрива е протекла вода. Стените са мокри. Подобен проблем има и в други санирани блокове.

"Блокът преди не течеше, сега протече, след ремонта. Мазилката ще падне, ламинатът се надува. Отвън на терасата също има", разказа Владимир Димитров пред Bulgaria ON AIR.

Същият е проблемът и в съседния блок. Фанка се е радвала, че блокът ще стане красив, но сега съжалява, че са успели да се класират за правителствената програма за енергийна ефективност.

"Течеше вода, шуртеше", допълни тя.

От фирмата изпълнител са обещали да си отстранят щетите, тъй като всички санирани блокове са в гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
26
 
! Отговори
Оранжевия котарак преди 7 години
Герб да се учат на строителство от бай Тръмп.
49
6
 
33
 
! Отговори
Без име преди 7 години
Ако сме умни и единни всичко ще ние наред.Ама като сме прости и разединени всеки ще ни минава някой и по няколко пъти.Пак гласувайте за кратуната.
48
4
 
54
 
! Отговори
До 47 преди 7 години
Санирането не е глупост, тъкмо обратното. Друг е въпроса, кой и как го прави и с какви цели. Иначе мястото на цялото правителство на Борисов е в затвора, заедно с предшествениците му. Всички са за затвора или да ги съберем на един стадион ... после, сещате се!
47
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжливата овчарка Павлова как ще се изкаже по въпроса.Поредния некачествено саниран блок.Да се готвят следващите.Дупките по пътищата и магистралите били от стар? асфалт и вече са запълнени.Ще издържат до изборите.А после-да му мислят следващите.Такава беше цялата им работа.Да се чуди човек как има още хора,които да им вярват.
46
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аааааа нема да ривете а ше виете като вуци щото сте мнооого умни. Този стириопор след 3 години като почне да се рони и да пада мазилката пак ли ши ривети? И да ривети и да ни ривети все ви е в едно тъмно и непроветливо място. А като почните да си къпите от покривити тогаа ше сти най добрье! Нема да плащати ток за топла вода. То ако имаше безплатен обяд сите щеа да си поръчват. Тези милиарди са на гърба на всички нас дето плащаме данъци и влизат в джобовене на едни дето са мноооо прости!!!
45
1
 
41
 
! Отговори
10г. мафия ГЕРБ преди 7 години
То не било саниране,а на грешни пари прибиране !
44
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами така е като родните специалисти начели с Лилето на една обикновена изолация със стиропор и казват саниране.
43
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Адам СмитАдаме ти т ъ п ли си? Май си прочел само заглавието и си пропуснал че в съседния блок положението е същото.Пропуснал си също и уволнението на служител на Инспекцията по труда в габрово когото са уволнили заради това че е закачил на стената колаж с Бойко Борисов с надпис ,,Т ъ п о е да си възрастен и да вярваш на Бойко Борисов'' Мотивите били политическа агитация и уронване престижа на институцията. Това да ти напомня нещо?
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде са тези 15 етажни панелки и колко са? как може саниране без дограма и без основен ремонт да 3000 лева, а с дограма 5000, като на нас без да сме про програма саниране СЪС ПВС дограма ни излезе 3000 лева.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
172 лева на метър с ДДС е максималното допустимата цена разрешена за над 8 етажни блокове според МРРБ. Според Лиляна Павлова за 15 етажни блокове е даваан цена от 192 лева на метър.
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
строителят на Магистрала Люлин - турската фирма близка до ЕРдоган дължи 320 000 на Перникметрополитен отстрани най евтината оферта и даде 195 милиона на турската фирма "доуш иншаат" за строежа на третия лъч, фирма близка до ЕРдоган
39
1
 
25
 
! Отговори
Меден курник преди 7 години
До Адам СмитТези блокове(на най-високото) като ги захванат лошите морски ветрове - ще хвърчи изолация...не е истина.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адаме, нямам нищо против топлоизолацията (или санирането, въпреки че това не е саниране)! Напротив! Проблемът е в краденето!
37
1
 
47
 
! Отговори
ГЕРБ ИЗМАМИ преди 7 години
1. Взимаш милиарди евро, които ще връща друг. 2. Измисляш глупост, като санирането, на която ще се хванат балъците. 3. Правиш фирми и започваш да прибираш по 17 000 на апартамент. Печалбата ти е поне 10 000 - чисто. 4. Където не си заслужава да правиш фирма, пускаш "наши хора", естествено срещу комисионна. Найс, а?5. Боко е милиардер, Свинетка - милионер, българинът най-беден в ЕС, но с милиарди заеми.
36
45
 
2
 
! Отговори
Адам Смит преди 7 години
Ами ако има теч, фирмата ще го отстрани за своя сметка. Блокът е в гаранция. Къде е проблемът? Това е един апартамент от цял пететажен блок. А санираните съседни блокове?
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на 24 2014 магистрала Тракия в отсечката Карнобат-Бургас строена през 2006 година от турското сдружение Доуш Еко.МагистралаМарица пропадан на 19 феврари - 3 месеца след откриването сиГодина и половина след пускането на "СТрума" тя се напука край Дупница през ноември 2016, а бе открита октомври 2015Метрото на Черни връх на три пъти пропада, при строежа.Два тунела край Люлин протекоха скоро след пускането й
34
0
 
32
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Кражби, лъжи, няма отчет,пак по програми на ГЕРБ.Муухъл, теч и влажни стени.Ясно е, саниран си ти !!
33
0
 
32
 
! Отговори
Гласувайте за ГЕРБ преди 7 години
Кака Свинетка нали ви каза: За 17 000 - толкова !
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче асфалта по част от магистралите или по Цариградско все едно е пръснат със спрей.
31
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стиропора и асфалта са фундамента не герп!