Времето в четвъртък: Студ, мъгла и снежинки

Температурите в страната ще са от минус 8 до плюс 1 градуса
25 яну 2017 19:45,
3
Времето в четвъртък: Студ, мъгла и снежинки
Снимка: архив "Булфото"

Облаци, мъгла и снеговалежи на отделни места в страната прогнозират синоптиците от БАН за утре.

През нощта и в четвъртък до обяд ще има значителна облачност и мъгла в на места в равнините и котловините. В някои части на страната, най-вече в планинските райони, ще прехвърча сняг.

Следобед облачността ще се разкъсва и видимостта ще се подобрява.

Ще духа слаб, в Източна България - до умерен север-североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между минус 8 и минус 3 градуса, максималните - между минус 4 и 1 градуса.

Над планините до обяд ще бъде облачно и мъгливо и на места ще има превалявания от сняг. След обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Ще бъде по-студено, с максимална температура на височина 1200 метра - около минус 5, на 2000 метра - около минус 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно, почти без валежи. Ще духа умерен северен вятър и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са от минус 2 до 1 градус.

Температурата на морската вода е 3-4 градуса. Вълнението на морето ще е от 2 до 4 бала
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
aaa преди 7 години
Толкова е хубаво времето в наше село днеска и пече слънце,но за всеки случай проверих дали сме четвъртък,че то в тоя сайт ако ти кажат "добър ден"-луната отдавна ще е изгряла.