Смядовската Бони (без Клайд) – краде коли, задига пари от лекар

Ученичката е пълнолетна от 2 седмици, дебютира с кражба като възрастен
Обновена: 26 яну 2017 12:47 | 26 яну 2017 09:20,
35
Смядовската Бони (без Клайд) – краде коли, задига пари от лекар
Снимка: Reuters, архив

Ученичка, която въпреки крехката си възраст (18 г.), има богато криминално досие в кражбата на колите, намери свое ново амплоа. Този път тя се развихри в лекарски кабинет.

Биляна задигнала 40 лв. от дамска чанта от лекарски кабинет в медицински център в Шумен. И както винаги до сега, пак са я хванали, този път след минути, пише "24 часа".

Всички зулуми, които досега Биляна е правила, били преди да навърши пълнолетие. Последната й кражба от вторник е първата й като пълнолетна. Навършила 18 години само преди седмица.

Още по темата

Във вторник след обяд Биляна съпровождала своя позната от Смядово до лекар в Шумен. Докато лекарката преглеждала жената, придружителката седяла в чакалнята. В един момент от един от кабинетите излязла служителка, оставила вратата открехната и влязла в друга стая. Набитото око на Билянка веднага констатирало, че в кабинета има чанта, но няма никой. Вмъкнала се, грабнала портмонето, взела парите, 40 лв., а него изхвърлила в същия кабинет.

Всичко станало за секунди и тя нямала време да закопчее чантата. Служителката веднага забелязала, че портмонето липсва. Помолили хората в чакалнята да дочакат униформените и подали сигнал на тел 112. На място е пратен полицейски екип. От вратата видели своята стара познайница и нямало съмнение кой е извършителят. Тя си признала, дори посочила къде хвърлила портмонето.

Веднага е откарана в полицейския арест за 24 часа, започнато е бързо производство.

Тийнейджърката от Смядово все още учи, в момента е на т.н. самостоятелна форма на обучение в Гимназията по строителство в родния си град. Често влиза в полицейските бюлетини, но явно е голям карък, защото я хващали почти веднага. При една от кражбите на коли я намерили дрогирана.

По Коледа 17-годишната тийнейджърка отмъкна от Смядово лека кола, неразумно оставена от шофьора с ключове на таблото. Около 20:30 часа набитото око на Биляна забелязало колата и със своя 14-годишна приятелка я отмъкнали. После отишли до свой съученик на 17 г. да му предложат разходка до Шумен. И той бил неправоспособен, но предложил да кара до Шумен и седнал на волана. След няколко метра, още в Смядово полицаите ги спрели. Така им провалили разходката до областния град, който е на 26 км.

В края на юли миналата година тя отмъкна цял бус, който също беше оставен на улица в Смядово, без да е заключен. Момата го подкара и успя да стигне с него на купон чак в Шумен. Там обаче катастрофира на улицата. Давайки заден ход, с буса блъсна две коли, но успя да се измъкне. Малко след това униформените е завариха на волана на спряния бус, напушена с марихуана. Девойката се отърва след споразумение с прокуратурата с 6 месеца пробация и обществено порицание.

Биляна има в кримидосието си серия от кражби. От строителен магазин в Смядово отмъкнала стоки и 500 лв. През май участва в обир на жилище, от зеленчуков магазин открадна 240 лв., преди това обра дядо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
20
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
*** това правосъдие !!! Какво още чакате да направи това моме, за да иде в пандиза ??
4
0
 
27
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Какво да се каже !!! В момента по телевизията дават за малчуган който развърта цяло училище в София !!! Системата за възпитание никаква я няма !!!
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С такива плоски пладнешки кражби не е далеч денят, когато някой от обраните няма да е настроен особено приятелски и ще покаже на Биляна техники от кунг-фу.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо,нищо пуснете я пак
1
2
 
25
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Тая нищо добро не я чака в тоя живот.