Теолог от Бургас – осъден условно за детско порно!

Мъжът е осъден да плати и глоба от 2500 лева
13
Теолог от Бургас – осъден условно за детско порно!
Снимка: Flickr.com

Магистър по теология от Бургас е осъден за притежание и разпространение на порнографски материали, на които са използвани лица под 18 години.

Районният съд е постановил лишаване от свобода от 1 г. и 9 м. с 4-годишен изпитателен срок и глоба от 2500 лв., съобщава "24 часа".

Телогът, завършил библейско и догматимеско богословие, е признат за виновен за това, че на 28.09.2015г. в Бургас, в апартамента си на ул. "Гладстон", държал на твърд диск на преносим компютър порнографски материали за създаването, на които е използвано лице, ненавършило 18 години.

По данни на прокуратурата обвиняемият проявявал интерес към порнографски материали - аудио-визуални произведения и снимки, за създаването на които са използвани непълнолетни лица.

Снабдяването с тези материали подсъдимият извършвал чрез компютърна програма за споделяне на файлове, която била инсталирана на личния му компютър.

В спецзвеното за борба с организираната престъпност е била получена информация, че на 24 юни 2015 г. потребител с IP адреса на подсъдимия е проявил неестествено повишена активност в интернет пространството, като генерирал голям по обем трафик на данни, насочен към сървъри извън територията на Република България.

Трафикът бил насочен към сървъри за споделяне на информация, от които се споделяли порнографски видеоматериали с участието на малолетни лица.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А директора на Кунева го оправдахте
5
0
 
13
 
! Отговори
отвратен преди 1 година
И педофила осъден условно,а ?
Не Румъния - на Албания ще дишаме праха.
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето, че има полза от гледането на порно през работно време, нещо, което тъпия ми шеф така и не разбира.
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на ченгетата! Голям удар, а констатацията, че е използвал компютърна програма, направо ми спря дъха.
2
0
 
10
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Да не би да сте искали да кажете догматическо богословие?
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе всички такива теолози, богослови и монаси в манастирите са такива извратени на сексуална тематика? Само поповете по архиерействата май са в час, ама те имат жена, деца, и пият като за световно!