Мразовит петък: Цял ден – минусови температури

Максималните градуси ще са между минус 6° и минус 1°
27 яну 2017 07:44,
3
Мразовит петък: Цял ден – минусови температури
Снимка: архив "Булфото"

Последният работен ден на седмицата ще е мразовит с минусови температури, които ще се задържат през целия ден.

На много места в страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Около и след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността, главно в Западна България, ще се разкъсва.

Ще духа слаб, в североизточните райони – до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, в местата с по-трайна мъгла и по-ниски, прогнозираха синоптиците от НИМХ при БАН, цитирани от "Фокус".

Очакванията са минималните да стигнат до минус 16-17, а на места и до минус 20.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са от минус 1° до 2°. Температурата на морската вода е 2-4°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по върховете и силен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра – около минус 8°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Казанлък преди 7 години
плюс Един градус
2
3
 
0
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
! Оградата трябвало да се направи покрай Дунава и да не се попърджа Русия. За това ни е студено! Оградихме топлото ,да не идва от юг и псуваме Вл.Владимирич.... Ал сана !! Тати вика : Голям студ - 100 града! Аз викам -илядо.......
1
2
 
10
 
! Отговори
ДА! преди 7 години
ВСЕКИ ДЕН ЧУВАМЕ МИНУС 20 ГРАДУСА И КЪДЕ СА ТЕЗИ ГРАДУСИ??? ЗИМНО ВРЕМЕ Е ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СА ПЛЮС 20 ГРАДУСА НО КОГАТО СЕ ПОВТАРЯ НА ВСЯКО КАЗВАНЕ НА ВРЕМЕТО МИНУС 20 ГР. А ГРАДОСИТЕ СА МНОГО ПО МАЛКО МИНУСОВИ НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИСКАТ ДА КАЖАТ ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ГОЛЕМИ СМЕТКИ ЗАРАДИ -20 ГРАДУСА А ДАЛИ НЕ СА ЗАЩОТО ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОК И ПАРНО И НЕ ГО ОБЯВЯВАТ????? ТОЛКОВА НЕ ИМ ВЯРВАМ ЧЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ ПО СКОРО ОТКОЛКОТО - 20ГРАДУСА