Градусите днес – пак отрицателни, ще е облачно и мъгливо

Вятър ще бори мъглите по обяд, в планините ще е слънчево
Обновена: 29 яну 2017 08:44 | 29 яну 2017 08:38,
8
Градусите днес – пак отрицателни, ще е облачно и мъгливо
Снимка: Булфото, архив

Днес преди обяд на места в равнините ще има мъгла и ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, а облачността ще се разкъсва и намалява.

Над планинските райони през целия ден ще бъде предимно слънчево. Ще се появи слаб вятър от изток-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между минус 2° и 3°, по-ниски в местата с по-трайна мъгла.

Това съобщи дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН) пред "Фокус".

Над Черноморието ще преобладава облачно, преди обяд на места и мъгливо време. Подобрение на видимостта ще настъпва в следобедните часове. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха и морската вода: 1°-3°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 2°. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Какви сочни госпожици!
2
1
 
6
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
коркичките нямат баня в къщи отидоха на излет за да се къпят.а гербарите вече немогат да крадат държавната хазна и взеха да се занимават с други кражби и откраднаха дрешките на тези красавици горкичките останаха голи и боси като на българският народ
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ало дами........кожения ли търсите в таз вода