Кола блъсна и уби пешеходка в Русе

Причините за тежката катастрофа се изясняват
6
Кола блъсна и уби пешеходка в Русе
Снимка: архив, БулФото

72-годишна жена е починала, след като е била блъсната от лек автомобил в Русе, съобщиха от полицията.

Катастрофата е станала вчера около 18.10 часа на ул. "Шипка".

Лек автомобил "Пежо 307", управляван от 24-годишната Д. Д., блъска жената, която пресичала отляво надясно по посока на движението.

Пострадалата пешеходка е настанена в интензивното отделение на УМБАЛ - Русе с фрактури на дясна ръка, таз, травма на главата, в кома. По-късно от болницата са дали информация, че жената е починала.

Причините за произшествието се разследват, по случая е заведено досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Камаз преди 7 години
Само човек който не е шофьор би поискал затвор за такова нещо!Всеки шофьор знае ,че това на всеки може да се случи!Бог да прости възрастната дама и да се смили над съвестта на това младо момиче!Тази улица е изключително опасна и аз лично минавам на втора без газ ...,постоянен трафик,всеки пресича където му падне ,възрастни,деца,цели тумби роми,просто трябва да се внимава!
3
0
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Според закона за движение по пътищата е законно да се пресича улица Шипка в Русе навсякъде, спазвайки определени условия, накратко: да се внимава.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ул. Шипка масово пресичат неправилно. От едната страна е централния пазар и мързеливите пешеходци не ползват пешеходната пътека 50м по-надолу.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dokato nama schofior ubiez v satvora pone sa 10 g vse taka schte ni blaskat po ulizi pe6ahodni pateki schofiori ubiizi v satvora vednaga kakto e v eu strani i usa primera na drugarite ot gerb