Пожар пламна в бежанския лагер в Харманли

Няма жертви и ранени, разследват се причините
31 яну 2017 11:45, Анисия Иванова
15
Пожар пламна в бежанския лагер в Харманли
Снимка: Bulgaria On Air

Пожар горя в бежанския лагер в Харманли. Тази нощ сградата, в която живеят мъже от Афганистан, е била обхваната от пламъци. Училището също е пострадало от огъня. Ранени или жертви няма.

Засега не са известни причините от пожара. Хората са били настанени в съседната сграда за през нощта.

Помещението обаче е в лошо състояние и в момента се ремонтира, твърди очевидец на пожара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко излъга! Бойко излъга! Бойко излъга!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скорпиън от Мортал Комбат харесва това.
8
0
 
32
 
! Отговори
Вероятно преди 7 години
Студено им било и са си запалили 'открит' огън в помещенията да се постоплят, както правят в родните си пещери.
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вълк да вземеш да гледаш, колкото и да е див, все ще го научиш на нещо. Но афганистанец, забрави. А любимият на нашия народ Батко Боце щеше да ги извозва? И к'о стана? Живеят си животните в лагера, хрантути ги бедният българин, мизерстват пенсионерите и палят. Батко Боце за пореден път излъга българина. За кой ли път и отново любимец на една прослойка кре::теноиди. Въпрос на време е да активират някой камилар и се взриви между хората. Кой ще отговаря после? Батко Боце ще се скрие както винаги.
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да дадат на амуджите инструменти и да си заработят прехраната.
5
2
 
39
 
! Отговори
Циник преди 7 години
В Германия клетите бежанци вече изгориха (собственоръчно) няколко хайма....единият струваше на немския данъкоплатец смешни 10 000 000 ?! Някой не е лошо да каже на афганистанците, че това не е бивак в афганистанските пустини...и отън може да се пали ( ако изобщо ) само на определени за целта места - в никакъв случай в помещенията!Какво да се прави - (не)културни традиции!В Германия поне има ръководство за ползване на тоалетни клекала! Тцъ..тцъ...тцъ...кога властите ще се погрижат за клетите бе
4
2
 
38
 
! Отговори
някой преди 7 години
Нали нямаше да остават афганистанци в този лагер? Бат ви Бойко каза че афганистанците щели да бъдат преместени в нови лагери по границата. ААА, това май беше казано лятото. Вече не важи. И май никога не е било казано с цел да бъде изпълнявано.А за пожара: няй вероятно афганците сами са се подпалили. В този студ пускат печки на поразия, нали не плащат ток. Куче влачи, диря няма.
3
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко нали каза,че ще ги връща в Афганистан - защо са още тук и са толкова много ? Докога ще ги храним, докога ще им правим ремонти ? Защо не им намерят работа - да чистят снега, да мият улиците ? В домовете на българските електорални единици защо никой не прави безплатни ремонти ? За натрапниците има пари, за болните ни деца и родители няма.....Това е ГЕНОЦИД срещу нас българите, извършван от собствената ни държава.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЛКО СА ЖЕРТВИТЕ??? ИМА ЛИ ПРОМЯНА???
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли изгорели, не, лошо!