В Попово търсят убиец на елени, проверяват ловни карабини

Образувани са 6 досъдебни производства срещу неизвестен извършител
2 фев 2017 12:53, Анисия Иванова
10
В Попово търсят убиец на елени, проверяват ловни карабини
Архив: Булфото

Районната прокуратура в Попово ръководи шест досъдебни производства срещу неизвестен извършител, убил без надлежно разрешение едър дивеч, съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.

Проверяват се всички лица, които притежават ловни карабини, каквото е оръжието на престъпленията и при шестте случая. Разпитан е заместник-директорът на Държавната дивечова станция "Черни Лом" в Попово Назначени са и балистични експертизи.

Случаите с намерени убити четири елена и три кошути датират от 27 октомври 2016 година до 25 януари т.г. Труповете на елените и кошутите са били край селата Конак, Славяново, Еленово, Цар Асен и Заветно в община Попово.

Продължават действията по разкриването на извършителя. Извършват се процесуално-следствени действия, допълниха от обвинението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Гришата - Герчеви преди 7 години
Цяло Попово знае кой е убиецът на елените защо всички медии го прикриват при условие ,че са го снимали как неговите хора със неговите коли са влезли да ловуват елените !!!Синът на Герчеви е убиецът на благороден елен !!!Цяла област го знае какъв *** и бракониер е но никой не смее да напише нищо за него понеже добре ви подкупва !!!!Спрете да купувате техните продукти да им се срине бизнеса и нека всички да разберат какъв убиец на защитетни животни е този *** долен !!!
7
0
 
7
 
! Отговори
Добре де преди 7 години
напишете повече ако знаете.Бракониерски лов ли е (липсват ли бутовете или други части от животните) за спорта ли е,или какво?Въпреки,че нарезните карабини не минават БНТЛ,ако случано намерят оръжието има някакъв шанс,но е трудно за доказване без проектил, а се съмнявам да има такъв открит.Ако пък са убити с гладкоцевно-забрави!
6
0
 
12
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Търсят?И как го търсят,при условие,че мбого добре го знаят кой е?!Май ги е страх да го намерят ми се струва...
5
2
 
9
 
! Отговори
до Бау преди 7 години
Пак не си прав!Не съм се обиждал на селянин!Селянинът е нещо хубаво,но с е л т а к ъ т и с е л я н д у р ъ т са зло!
4
1
 
9
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 2Ти пък защо се обиди на селянин. И аз не съм от София и наричам селяни всички скапаняци. Не ме вълнува много от къде е родом или живее. Ако ще да си 15 поколение софианец, ако си *** си 'селянин'
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tam jiveat mnogo stabilni Hora
2
1
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Ти пък от къде разбра,че не е софиянeц примерно?
1
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Дано го хванат селянина с малка ****.