В спешното в Ямбол им писна да ги заплашват, протестират!

Само за месец има четири случая на агресия срещу медици
6
В спешното в Ямбол им писна да ги заплашват, протестират!
Снимка: Булфото, архив

Пред спешното отделение в болницата в Ямбол лекарите излизат на протест. Те настояват за повече сигурност на работните си места.

Официално протестът започва в 13 ч. пред сградата на болницата.

Ръководството на болницата обаче заяви, че не подкрепя протеста и го нарекоха неоснователен.

Така от около 15 лекари, които първоначално се очакваше да присъстват тази сутрин пред болницата, се появиха само двама.

"Ние не сме стадо и никой не може да ни каже какво да правим" , категоричен е единият от протестиращите пред bTV.

"Не може да чакаме да се случи нещо много лошо с нас и чак тогава да се вземат мерки. Недопустимо е да нахлуват хора, които не са спешни случаи, да заплашват екипа, да пречат на лечението на действително болните", допълни и лекарка от спешното отделение.

Преди броени дни мъж нахлу по време на нощното дежурство в болницата, размаха нож и заплаши екипа с убийство.
От началото на 2017 г. година в спешното отделение в Ямбол има четири случая на агресия срещу медици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искате да видите как пред спешното шофьор на ленейка псува на *** майна инвалид, който е парализиран и се явява на ТЕЛК - елате и го вижте Ямболската болница....До там им стига "куража" и "професионализма" на ямболските докторя.
5
6
 
7
 
! Отговори
Препатил преди 7 години
Няма толкова нагли, безхаберни и корумпирани слижители както в Ямболската болница, особено тия в спешното, а също и в психиатрията! Държат се толкова брутално и надменно, че когато и да ги перунят, все ще им е късно. Отделно са абсолютни некадърници, уморили са сума ти народ! Който иска да се лекува, ходи в Сливен, или другаде!Да бъдат благодарни, че само ги бият, защото заслужават и да ги ***, срам са за лекарската гилдия, барабат със санитарките и шофьорите на линейки, СРАМ!!!!!!!!
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тия дето натискат дислайк, не са били в спешното и не са присъствали на такова нещо, иначе нямаше да го натискат тоя дислайк. Заслужавате вас да ви натиснат разярените ***, които идват на орди в спешното на болниците, да ви видим тогава, колко ще сте отворени.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да има качествена охрана по болниците, когато има агресия, един стабилен бой на място и страстите се охлаждат веднага.
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Ямбол има добра боксова школа. Да наемат за 2-3 месеца за охрана няколко боксьорчета, които като натепат десетина ***, ще приключи всичко. *** само от бой разбират, но здрав, хубав бой който да се помни. Това не е държава!
1
5
 
34
 
! Отговори
Всички преди 7 години
знаем кои бият и заплашват лекарите!Това е една престъпна наглост,която остава безнаказана години наред.Не стига че го лекуваш,но ще те и бие или заплашва с нож!На такива да се отказва всякаква медицинска помощ!