Убили 85-годишната баба Данка от Дълбок извор за 5 лева

Задържаната е откраднала и вещи от дома след извършеното убийство
3 фев 2017 15:26,
64
Убили 85-годишната баба Данка от Дълбок извор за 5 лева
Снимка: Пловдив онлайн

Окръжен съд-Пловдив остави в ареста обвинената в убийство на 85-годишна жена от първомайското село Дълбок извор.

Още по темата
Донка, жена на 37 години от ромски произход, се грижела за възрастната жена, като й помагала в домакинството. В замяна тя получавала пари за извършваните услуги.

В деня на зверското убийство бабата не е дала 5 лева на Донка, което било причината за крайната проява на агресия, довела до смъртта на 85-годишната жена.

След като удушила баба Иванка, Донка се връща в дома й, където сваля златните й обеци от ушите и прибира куп чаршафи за дома си, предава Информационна агенция "Черно море".

Срещу нея е повдигнато обвинение за умишлено убийство, като се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Съдът прецени, че е налице реална опасност обвиняемата да се укрие, както и да извърши престъпление, ако спрямо нея бъде взета по-лека мярка за неотклонение от "Задържане под стража".

Припомняме ви, че тя е осъждана общо 6 пъти, предимно за престъпления против собствеността, като от 2005 г. е изтърпявала и наказание от 7 години лишаване от свобода за грабеж, извършен при сходни на настоящия случай обстоятелства, при който пострадалата е оцеляла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интеграция на ромски език значи евтаназия претопяване от миризлив черен в бял пухкав дух.
12
0
 
38
 
! Отговори
Край преди 7 години
Добре сме си отгледали и охранили палачите.
11
1
 
24
 
! Отговори
Киро шарнира преди 7 години
До анонимен17Да ,да 100кг е била на 15 г !Тук имаме най -малко 130 кила живо тегло!
10
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
това 100 кгмово туловище с един удар е убило бабата смьрт
9
1
 
36
 
! Отговори
Мазен адвокат преди 7 години
Бабата е дължала 5 лв на ромката Донка.!Донка е отишла да си ги иска обаче бабата е отказала да даде парите и е обидила Донка със расистки нападки,тогава Донка в състояние на афект е скочила върху бабата и без да иска я е удушила!След това по време на боричкането златните обеци са изпаднали от ушите на бабата и случайно са попаднали в джоба на Донка,а чаршафите са си на Донка която ги е била дала на заем да ги ползва възрастната жена!
8
32
 
1
 
! Отговори
Професор преди 7 години
При управлението на ГЕРБ и Росен Плевнелиев имаше Ред, Стабилност и инвестиции. При Радев високи цени, престъпност и анархия.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая си е чиста......, абе не е наша!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4Лелеее колко си ***.
5
0
 
21
 
! Отговори
нЕмам думи преди 7 години
Няма да се учудя ,ако гнилите ябълки изкарат и бабата виновна вижте по-горната статия за момчето загинало при катастрофата обвиняват родителите му ,че на пътя е имало дупка.
4
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това убийство не е от глад, не е от алчност. Жената на снимката не изглежда недохранена. Това е убийство от озвереност, от лош характер. 5те лева в случая са само предтекст. Дано съдиите да вземат това напредвид в съда и да дадат справедлива присъда. Тази жена е опасна за обществото и може да се опита да убие пак, ако е на свобода.
3
1
 
55
 
! Отговори
Кога??!! преди 7 години
При такива случаи задължително смъртно наказание с право на избор: инжекция, обесване или растрел!
2
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето до това води бедността и липсата на образование. След време ще са повече, ще дойдат и в големите градове, ние ще сме стари и няма да можем да се защитим. Вземете мерки докъто е време или да напускаме тая държава докъто може.
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо след като е осъждана 6 пъти не е в затвора,защо в България трябва да се случи най -лошото и тогава да се вземат адекватни мерки?