Ще има ли виновни и наказани за тунела убиец?

Очакват се уволнения в АПИ заради инцидента в "Ечемишка"
7 фев 2017 22:43,
36
Ще има ли виновни и наказани за тунела убиец?
Снимка: bgonair.bg

Отговорни служители, които носят вина за инцидента, който стана в неделя в тунела "Ечемишка" на магистрала "Хемус", ще бъдат уволнени.

Още по темата


Очаква се решението за уволненията да стане факт в рамките на утрешното правителствено заседание.

По информация на БНР служителите, които ще бъдат наказани, са от агенция "Пътна инфраструктура".

Още в неделя премиерът Огнян Герджиков поиска да бъде потърсена отговорност за инцидента, при който върху преминаващ през тунела автомобил паднаха метална греда и част от осветително място и убиха на място 64-годишна жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
10
 
! Отговори
Е как кой? преди 7 години
Орешарски е виновен! Ако не беше взел тоя огромен заем нямаше да се стигне до тук. А и ако народа гласуваше по голямо доверие на др. гн. Б.Б. и ГЕРБ, такива инциденти нямаше да се случват. За няколко седмици от как ГЕРБ излязоха от властта сумати народ си замина. Въздуха се замърси, стана студено, хората пак почнаха да се трепят по улиците. Падат лампи в тунели....утре може целия тунел да падне. Затова на изборите ще гласувате за когото трябва. Да е стабилна държавата.
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази снимка показва една камара с нередности, входа/изхода на тунела трябва да е боядисан в искрящо бяло,липсва маркировка,липсват котешките очи по мантинелите а същите,както и парапетите са компроментирани от ръжда... Всъщност да не би снимката да е от Третия свят?
10
1
 
24
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Уволнени за сегашната нелепа смърт? А за всички онези, които са знаели реалното състояние на обекта през всичките тези години и въпреки това не са предприели мерки?
9
1
 
27
 
! Отговори
Уволнени или осъдени преди 7 години
Уволнението не е наказание...
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има уволнени шефове от АПИ,които ще бъдат овъзмездени на друга блага службичка....агенции бол
7
1
 
41
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Моля ??? Виновни ??? Тука да не ви е Румъния ???? Всеки чака близките на загиналата невинна жена да заведат дело , което евентуално да не спечелят. Пълна пародия ! Иначе съболезнования от мен на близките на жената .
6
18
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Когато България се избави от комунизЪма,тогава може и да има наказани.
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво като ги уволнят,следващият месец на друга службичка,а който си умрял,умрял,е няма справедливост да беше паднала тази лампа върху някой намазан държавен чиновник,поне щяха да се стреснат!
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виновни няма да има... или по-точно (ще използвам любимата фраза на полиция и прокуратура) "Неизвестен извършител" много хубава фраза- хем има извършител, ама хем и няма... Та на въпроса - АПИ може само да прибира милиончета от винетки и пътни такси, но неможе да инвестира, щото пари за даване - нема. Една плюнка държава със смешни км. шосета и пътища. С тия пари дето ги прибират и Арабските Емирства завиждат
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уволнения че ще има, ясно. Виновници в затвора, дали ще има е въпроса? Обществото икаме, този който с умисъл се потписал на протокола от инспекцията, да бъде осъдени и пратен зад решетките.
2
1
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Не!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е