По-леко обвинение за бизнесмена, пребил дете

Оказва се, че 14-годишното момче не е със счупени ръце
8 фев 2017 12:00,
19
По-леко обвинение за бизнесмена, пребил дете
Снимка: архив Булфото

14-годишото момче от Гоце Делчев не е със счупени ръце, както първоначално беше обявено. Той се е отървал само с натъртвания и охлузвания, предава "Дарик".

Още по темата

Припомняме ви, че момчето пострада, след като 39-годишен бизнесмен го преби с бухалка, заради съмнения, че краде монетите от кафе-машина. Нападателят му го примамил в джипа си с обещания за работа и след това започнал да го напада. След няколко минути момчето успява да избяга.

Момчето признава, че е посягало на машините 2-3 пъти досега. Казва, че съжалява и повече няма да го прави.

Dnes.bg вече писа, че през седмицата детето живее в дома за деца, лишени от родителска грижа, поради това, че родителите му са социално слаби. Самите те, както и възпитателите на момчето споделят, че то е проблемно. Има множество криминални прояви. Родителите обещават да положат повече грижи, за да не се стига повече до такива случаи.

На 39-годишния мъж бе повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда заради първоначалната информация, че са счупени двете ръце на детето. След като лекари уточниха, че няма фрактури, прокуратурата в града ще повдигне по-леко обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая какво излиза, мутрата която е пребил детенцето за няколко сребьрника е повече от ром! Да беше му извикал полиция бе мутро! Нямали закони в една дьржава мутрите си правят каквото си пожелаят!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чудя се докога да си престъпник и крадец ще е на почит в тази държава демокрацията е за Пневнелиев зад охрана в затворен комплекс а народа кучета го яли
14
0
 
21
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Нелепи журналисти отново преписват фалшиви новини за уж счупени ръце, без да проверят. Така става постоянно - бомбастични заглавия в медиите, обществото си изгражда мнение и после, дори фактите да излязат наяве, за набедения е много трудно да върне доброто си име. Затова е редно да заведе дело срещу всяка една скапана медия, която сляпо е споделила (като в социална мрежа) някаква измислица.Некадърните (наред с купените) "журналисти" са една от най-големите пречки да станем нормална държава!
13
0
 
5
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Еййййй сега кажете, че и на *** от вчера не са му отрязали 3 пръста а само са му запалили колата и ми отиде добрата седмица :(
12
0
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Нямал алтернатива ли бе ахахаха дай всички да крадем като не мое си купим каквото искаме. Не го ли храним в дома с нашите пари? Дрехи не му ли се купуват с наши пари? Тези дето са го направили не получават ли помощи от нашите пари? И бащата на всичкото отгоре вика вчера по телевизията че не го бил възпитавал той..тва е...фъргаш семето и чакаш помощи..аборигенски манталитет. А за това че 3 дена им трябваше да разберат че не са му счупени ръцете ще оставя без коментарАз лично щях да му ги счупя.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не били компютри, а компоти, и не сме ги продали, а изяли!
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж ся, не ме интересува каква му е алтернативата ако е социално слаб. Аз искам мерцедес и идвам да ти продам детето за органи за да си го платя. Прав ли съм? От къде на къде някой ще ми краде плодовете на труда? Ако ти го оправдаваш, оди си пери главата в стената. Има държава да мисли за социалните му нужди и аз и плащам данъци за това.
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На пича дето го е бил медал трябва да му дадат. Такива дребни социопати са в състояние да отровят живота на всеки дребен квартален бизнес. Разбирай бизнеса на обикновен човечец, опитващ се да работи, а не на наследника на някоя комунистическа фамилия.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не се окаже, че не е бито от "бизнесмена", а се е сбило с някой от аверите си при делбата на плячката. Иначе явно си е заслужило боя и след тези 2-3 кражби, които вероятно са 20-30, повече точно там няма да краде, а ще краде някъде другаде.
7
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е от социално слабо сем., живее в дом и няма пари за нищо, каква му е алтернативата?! На всичко отгоре и пребито......това е България. Осъждат се последствията, а не ПРИЧИНАТА довела до това едно дете да краде - независимо от етническия му произход. Помислете малко преди да морализаторствате. Богатите имат право и да пребиват значи? .... Вместо да го примамва в джипа си за да го бие, да беше наистина му предложил работа :-/
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то,нали си е признало,че си е заслужило боя.Айде оправдавай!
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко му е на момченцето, трябваше да е с отрязани ръце.
4
7
 
4
 
! Отговори
До №3 преди 7 години
...нормалният данъкоплатец - само дето поставил десетина кафе-машини без никакви разрешения. Сигурно отчита до стотинка всички приходи? Е, майтапя се.
3
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво се оказа? Крадеца е не само виновен, но дори не е бит.Родителите му са впиянчени мялоумници,които "признаеат че има проблем." А нормалният данъкоплатец е задържан и ще бъде осъден за това че се оптва да се защити от набезите на престъпника?!
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейййййй, ромски номера!
1
1
 
24
 
! Отговори
КВО преди 7 години
Еййййййй, ромски номера!