Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!

На кой му скимна да ги праща точно тук?, питат жителите
10 фев 2017 15:50,
148
Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!
Снимка: bgonair.bg

Двете непълнолетни афганистански момчета, срещу които въстанаха жителите на Широка лъка, вече са преместени в Пловдив

Още по темата

Късно снощи те пристигнаха в един от домовете за деца, лишени от родителска грижа, след като жители на населеното място излязоха на протест срещу настаняването им в дом за деца в Широка лъка.

"Населението е толерантно, ние сме го доказалви в годините. Тука не става дума за толерантност, дори ако щете, става дума за доброто на тези две момчета. Не им е мястото тука", коментира жител на Широка лъка пред Bulgaria ON AIR.

"На кой в тази институция му скимна приумицата да ги праща точно в Широка лъка", попита друга недоволна.

Припомняме, че хората поискаха двете момчета на 16 и 17 години да бъдат преместени, защото се страхуват от тях. Хората заявиха, че са готови на крайни мерки, щели да блокират и пътища.

Съдбата на момчетата обаче остава неясна - все не се знае колко дълго ще останат в Пловдив.

Засега от дома, в който са настанени, и от дирекция "Социално подпомагане"-Пловдив отказват коментар по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак напомням, тези, които плюят по Българите и България ще им се върне, не само на тях, но и целият им род до трето коляно. Факт!
91
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Клетници по ЮгоИ на теб да ти свирят куршумите под дупцето,и ти ще стигнеш и до Луната даже.
90
16
 
4
 
! Отговори
none преди 7 години
Жалки сте много ..
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До WTFАз пък си мислех, че обожаваш Афганистан.
88
26
 
3
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 7 години
Дайте им по една хубава, бяла, руса, синеока българка за жена,даже най-добре четири, както повелява коранът,и няма да се стрелят.Казах ви, те са бъдещето на пркаженият ни етнос и на гаднто ни племе булгурско.ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕЕМ С ТЯХ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ПРКАЖЕНИЯТ НИ ГЕН.
87
3
 
19
 
! Отговори
Клетници по Юго преди 7 години
Тия клети бедни дечица как стигнаха от Афганистан до България? То пари струва дори легално, а с трафиканти няколко хиляди евра.
86
26
 
10
 
! Отговори
none преди 7 години
Това е толкова жалко, че нямам думи. Срамувам се дълбоко от тези хора!
85
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките невинни непридружени дечица, които оплакват по всички форуми, са 23-25-годишни мъже!
84
3
 
33
 
! Отговори
Може преди 7 години
И аз съм толерантен. Да им дадат по една мотика и да копаят смоленски картофи за минималната заплата в България, като си плащат сами квартира, ток и всички разходи + данъци и такси. Мотиката подарък.
83
13
 
6
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 7 години
Ако си истински комунист,ще си ЗА ИНТЕГРИРАНЕТО на бежанците в МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Аз съм комунист, и вярвам в идеалите на комунизма.И затова съм ЗА заселването на бежанци. ДА ЖИВЕЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ.Другарят Маркс, другарят Енгелс, другарят Ленин проповядват дружба между народите.Бежанците са повече от добре дошли!!!
82
12
 
5
 
! Отговори
K преди 7 години
"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещо на кого да се продадат.
81
3
 
13
 
! Отговори
Мислим по въпроса преди 7 години
До Анонимен 81Ако ни дадат територии от Афганистан, може и да си помисля. Афганистанците там да са само прислуга, а на българите да бъдат отпуснати жилища и издръжка и местните да въведат българските обичаи, за да се съобразят с нас.
80
27
 
10
 
! Отговори
WTF преди 7 години
Обожавам Родопите и хората там. Но явно в Широка лъка са повече селяни отколкото родопчани. Жалко. Все едно двете деца са някакви дяволи.
79
2
 
11
 
! Отговори
ДРД преди 7 години
До Анонимен 86Съгласни сме, че ти си продажен и мъртъв за народа си. Не сме съгласни да приписваш на нас личните си качества. Не те съветвам да тролиш срещу народ, защото има родов дух и ще се сипе на твоя род и семейство. Оди да тролиш за политика, къв бил Бойко, ква била Нинова и пр. По-безобидно е.
78
2
 
28
 
! Отговори
Дечица преди 7 години
Често се случва имигрантите да заявят, че са непълнолетни, защото така имат повече права и въобще трябва да ги гункат и треперят над тях. Те са без документи и няма доказателство за действителната им възраст.м Такова непълнолетно детенце в дом за деца бежанци в Швеция беше изнасилило и убило младата жена, което се грижи за тях.Мястото на непълнолетните нарушители на границата е в затвор за непълнолетни до екстрадирането им. Точка.
77
18
 
5
 
! Отговори
Един измежду многото преди 7 години
Аз толерантни българи не съм виждал. Ааааа, всъщност- излъгах. Виждал съм и ги виждам всяка сутрин в личните си автомобили на всяко кръстовище в София- зли, кисели, псуващи и най-вече...абсолютно нетолерантни към всичко и всеки! Може би за тези българи става въпрос, че са толерантни...? "Толерантни сме, ама тези да се махат!" ...няма какво да се добави повече. Абсолютна пародия на хора...
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименруженко с болежките, руснак играеш в другата тема
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До арбайт!Вие фашистите какво направихте за бялата раса?Нищо!Само лошо!Колко европейци и руснаци загинаха заради онова шайзе хитлер?А?
74
1
 
3
 
! Отговори
арбайт! преди 7 години
До хер Фриц Обещофентебе все те боли нещо, руженко.какво стана с твоя афгански разплодник от Пазарджик, върнаха ли го от Белгия, или още играе избегал
73
10
 
1
 
! Отговори
хер Фриц Обещофен преди 7 години
До арбайт!Въпросният т-пак всъщност казва много верни неща.Не го знам дали е *** или ненормален от лудницата, но всичко, което казва,съдържа доста истини, а това, че на нас като фашисти не ни харесва, е наш проблем.Истината обикновено боли.