Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!

На кой му скимна да ги праща точно тук?, питат жителите
10 фев 2017 15:50,
148
Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!
Снимка: bgonair.bg

Двете непълнолетни афганистански момчета, срещу които въстанаха жителите на Широка лъка, вече са преместени в Пловдив

Още по темата

Късно снощи те пристигнаха в един от домовете за деца, лишени от родителска грижа, след като жители на населеното място излязоха на протест срещу настаняването им в дом за деца в Широка лъка.

"Населението е толерантно, ние сме го доказалви в годините. Тука не става дума за толерантност, дори ако щете, става дума за доброто на тези две момчета. Не им е мястото тука", коментира жител на Широка лъка пред Bulgaria ON AIR.

"На кой в тази институция му скимна приумицата да ги праща точно в Широка лъка", попита друга недоволна.

Припомняме, че хората поискаха двете момчета на 16 и 17 години да бъдат преместени, защото се страхуват от тях. Хората заявиха, че са готови на крайни мерки, щели да блокират и пътища.

Съдбата на момчетата обаче остава неясна - все не се знае колко дълго ще останат в Пловдив.

Засега от дома, в който са настанени, и от дирекция "Социално подпомагане"-Пловдив отказват коментар по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
5
 
! Отговори
арбайт! преди 7 години
До Анонименстига спами из форума, отивай да сервираш халала, че ще отнесеш десет камшика!
71
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение,би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване.Съжалявам, но друг начин няма.Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират.В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"анкарски" пигментирал ***, ухили се, че да те познаят
69
26
 
0
 
! Отговори
Загор преди 7 години
Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо, българско момиче и да имат много деца.
68
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е да сме с по-тъмна пигментация,нали нямаме нищо общо със славяните. Ние сме един типично средиземноморски народ,който отделно е бил осеменяват от всякакви индивиди,в продължение на цялата си история.А най-вече - през петте века Османско иго.
67
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като цяло българите наистина преобладават черни коси, тъмни очи и леко по-тъмна пигментация на кожата от руснаци и поляци. Така изглеждат 85 % от българите.
66
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До байхейсНе е въпрос дали сме толрантни или не.Можем да сме каквито си искаме.Проблемът ни е, че ИЗЧЕЗВАМЕ. Не можете ли да разберете?!!?!?!?!?!Толерантността се превръща в лукс, който не можем да си позволим.Стига сме се правили на "снежанки" и бели хора, защото не сме.Ние сме един мрсен и умиращ народ, за когото бежанците са СПАСЕНИЕ.И ако не го разбереем по лесния, ще го разберем по трудния начин.
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хелзингските комитетнички и гастърбайтерчето зад български паспорт направо вият от яд трети ден вече, почудиха се как да обиждат и дразнят народа, гледам подкарали и французите с германците на гостоприемство и чест, три статии за няколко часа, и една за геноцида да им натрият носовете, обаче ония напоследък нещо съвсем не кълват, много лошави и нетолерастни станали, брей, как се изврати света, откак Дончо с перчема се заяде с мьогера Шорош
64
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПред "демографски чиста смърт" на нацията,предпочитам села, градове и училища, пълни с деца,пък били те българчета, сирийчета, афганчета... или българчета.В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв,следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси.Особено петте века османско иго.
63
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите наистина имаме по-тъмна пигментация на кожата в сравнение с руснаци, чехи, поляци, немци. По-близо сме до гърци и италианците от южна Италия, отколкото до белите европейци.
62
24
 
5
 
! Отговори
Загорътъ преди 7 години
До националсоциалистБългарите и "бeли хора"?!?!По голяма подигравка с бялата раса няма.Не се ли виждаме какви сме?Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето...Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа...На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв.Толкова и в Африка ще намериш.
61
27
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ преди 7 години
ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!!И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях.Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа.Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.
60
1
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
До БългаринБраво брат, само така!!!
59
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До националсоциалистГрадовете ни празни, селата - съвсем, младите бягат, раждаемост - под хигиенния минимум за оцеляване....И докога??? До 2100г., когато ще сме няколко хиляди???Защо да не се смесваме с тях?Защо да не облагородим пркажените си гени и скпаното си племе?ЗАЩО???Какво са по-долни от нас?
58
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Revolution_Оградите няма да ги спрат така или иначе.Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.
57
2
 
7
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
До Анонимен 58Това са пълни глупости, българите и ту,рците са живеели в различни региони....
56
1
 
7
 
! Отговори
опорни точки преди 7 години
До Анониментролен ботен, подобен спам за миналото, бардаците и поуките, само че като за пред румънци, гърци, поляци, унгарци, испанци и колко още, даже учудващо и в мейла, го чета из форумите на чуждите медии от няколко години, наизуст го научих поне на пет езика.кажи там на шефовете си по комитети и фондации да поразкършат малко клишетата дивеле по плана, че нещо не се впечатлява аудиторията напоследък.
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не им се обяснявайте дали сте толерантни или нетолерантни. Хората, които искат да ни претопят това не ги интересува, а продажните медии така или иначе ще си ви наричат ксенофоби. Имате пълното право сами да решавате с кого да живеете!
54
1
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 7 години
Тези години на робство ги дължим на такива тарикати като теб - по правописа е ясно, че си ходил на училище, не си учил много, защото преписваш от другите.Без мисъл, без анализ.Може би ти си този, който упорито пише единствения минус на всяко мнение, различно от това, за което ти плащат.Такива като теб продават България, гнусен гербераст!Няма по-продажна от тази гангстерска банда, която ошмули всичко, което може да носи!Служи !А ни мислят за ***, защото срещат такива като теб.
53
3
 
15
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Браво на българския народ, не трябва да е толерантен към тия....