Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!

На кой му скимна да ги праща точно тук?, питат жителите
10 фев 2017 15:50,
148
Недоволство от Широка лъка: Толерантни сме, но афганистанците – вън!
Снимка: bgonair.bg

Двете непълнолетни афганистански момчета, срещу които въстанаха жителите на Широка лъка, вече са преместени в Пловдив

Още по темата

Късно снощи те пристигнаха в един от домовете за деца, лишени от родителска грижа, след като жители на населеното място излязоха на протест срещу настаняването им в дом за деца в Широка лъка.

"Населението е толерантно, ние сме го доказалви в годините. Тука не става дума за толерантност, дори ако щете, става дума за доброто на тези две момчета. Не им е мястото тука", коментира жител на Широка лъка пред Bulgaria ON AIR.

"На кой в тази институция му скимна приумицата да ги праща точно в Широка лъка", попита друга недоволна.

Припомняме, че хората поискаха двете момчета на 16 и 17 години да бъдат преместени, защото се страхуват от тях. Хората заявиха, че са готови на крайни мерки, щели да блокират и пътища.

Съдбата на момчетата обаче остава неясна - все не се знае колко дълго ще останат в Пловдив.

Засега от дома, в който са настанени, и от дирекция "Социално подпомагане"-Пловдив отказват коментар по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
28
 
! Отговори
разликата преди 7 години
Западното общество е толерантно,но исляма не е!От там е и големия проблем!
31
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен21неканени "гости" през оградата посред нощ, при това с претенции - не, мерси, койке. пращай ги при Мьогерини, тя топло заяви, че са и нужни милион афроазиатски младежи за програмата Италия2030
30
2
 
14
 
! Отговори
не се връзвай преди 7 години
До 111111Минуса ти го слага дежурния днесовец за да става дискусия!
29
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толерантни сте само на думи селянд.ури прости. Действията ви са абсолютната противоположност на толерантност, ако изобщо знаете какво означава думата!
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако децата бяха от Дания, Германия или Аржентина съм сигурен, че нямаше да има никакъв проблем. Ама как да ги обвиняваш, че не искат афгани, тези са много диви и налитат на всичко живо. Най-добре ги качвайте на спартана и с по един парашут ги връщайте в афганските чукари!
27
1
 
30
 
! Отговори
111111 преди 7 години
До 111111На този, който ми е сложил минуса, предлагам да погледне снимката на "аф.ганис.танчетата" в един друг сайт, да види тези дангалаци и сам да реши що за "дечица" са... Тези са над 20-25 г.
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изселиха българите от България, сега заселват младото бъдеще от афганистан?!! Саботаж!
25
1
 
30
 
! Отговори
до Берлин преди 7 години
Мястото ти е в Кьолн! Там има много афганистански "дечица" и са добре организирани. Бегай да ти се "отблагодарят" за добрината ти. И дъщеря си, и жена си вземи.
24
1
 
28
 
! Отговори
толерастор преди 7 години
До Анонимен 21Истинската толерантност означава да не мразиш,а не да приемаш!
23
1
 
40
 
! Отговори
Браво на Ш. Лъка! преди 7 години
Браво на гордите български жители на прекрасното райско планинско сещите Широка Лъка! Поздрави и ще дойда да ви гостувам лятото!
22
2
 
29
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
По ТВ на времето даваха едно 8 годишно със завързани очи как за 7 сек разглоби и за 12 сек сглоби калашник!
21
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толерантни сме, ама не щем чужденци !?!?!?!?
20
1
 
33
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Достойни Българи!
19
24
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 години
Zombie nation !
18
42
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати *** селско племе сме... Ако цъфне някой *** с кинти *** ще му оближат и щерките ще си предложат, ама умират от страх заради две хлапета. "Юнаци"
17
4
 
40
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Толерантни сме, но афганистанците вън!" ми звучи точно като след нег.рите най-много мразя расовата дискриминация. :D Но хората са си прави - вън на арабската *** и долу на демагозите, които ни представят тези животни като "деца", за да придизвикат у нас състрадие и същевременно да ни настроят срещу съгражданите ни, сякаш те са из.родите, а не жерртви. Долу!
16
2
 
45
 
! Отговори
111111 преди 7 години
Сега да му мислят пловдивските сираци! Бог да ги пази, няма кой друг!Вчера един българин, живеещ в Швеция, писа, че там ако нямат документи (те вс. нямат, че е по-удобно!) им правели тест по зъбния статус - обикновено т. нар. непълнолетни се оказвало, че са над 20-годишни. Тук тези двамцата решили, че са по на 16-17 г. и всички се правят, че им вярват! Тези трябва да са в бежански център, отделно от другите, но не при беззащитните деца в домовете, където през нощта има по един възпитател.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Берлина, най-после един активист от Берлин! гастърбайтер, ти нали там в дивелето си с връзки, вземи ги децата при тебе на стаж, само две са, и още хиляда най-много, че то и в Пловдив условията не са по стандарта халал на Брюксел
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Колко Соцтя София много напреднала, руженко, две легла при отбора на Кънев не можа да намери, та ги пробутват където мине номера покрай някой по-заспал или добре подкован кмет, при това дечицата искат в Дания, както уредихте двамца пред ООН преди дни, не да ги задържате насилствено тук според указанията
13
3
 
37
 
! Отговори
факт-о-лог преди 7 години
Помаците от Родопите са най-чистите българи. Там традициите, песните, фолклора ще се запазят още няколко десетилетия, за разлика от останалата част от България, която е силно ромизирана..Да са живи и здрави самобитните българи.Няма ли селото изчезва малкия град, след него средния град.Мина лошото, започна страшното!Нека ви говорят, че сме по-добре от преди 89... докато се превръщаме в малцинство в собствената си държава, а земята вече е в частни ръце. Под наем в държавата си