Майката на Паоло роди момиченце – Бела

Щастливото събитие станало навръх Деня на влюбените
16 фев 2017 15:20, Красимир Ангелов
9
Майката на Паоло роди момиченце – Бела
Снимка: bTV

Майката на трагично загиналия в Стара Загора 4-годишен Паоло – Красимира Иванова, роди момиченце, съобщава "24 часа". Семейството има още едно момиченце – сестричката на Паоло Анджела.

Още по темата

Щастливото събитие е станало навръх Деня на влюбените 14 февруари. Малката Бела дошла на бял свят с тегло 3 килограма и 750 грама и дължина 52 сантиметра.

4-годишният Паоло бе убит от джип на 2 юни 2014 година на пешеходната зона в Стара Загора – място, на което категорично е забранено движението на автомобили.

Съдът осъди шофьора на колата Георги Сапунджиев за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека при управление на МПС.

Той бе осъден на 9 години затвор, но тъй като той призна вината си, наказанието бе редуцирано до 6 години лишаване от свобода ефективно, без право да управлява автомобил 8 години и поемане на разноските по делото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДиспансеризиранВ една нормална държава станалото щеше да се третира като умишлено убийство - джипа е бил в пешеходна зона, където е забранено движението на МПС. Отделно, че е правил маневри със скорост, недопустима за такова оживено място. И трето - след 4 години вероятно ще е на свобода. Толкова ли струва живота на децата в България? Радвам се че моите вече пораснаха и са далече от това недоразумение наречено "държава"....
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно, вече не вярвам, нереално просто ми звучи.
5
10
 
18
 
! Отговори
Диспансеризиран преди 7 години
Защо кълнеш съдията само не разбрах.Осъден е на 6 години затвор което за подобни непредомишлени престъпления по невнимание е рядкост в България...Да са живи и здрави семейството.
4
0
 
73
 
! Отговори
мен преди 7 години
Да е жива и здрава и да радва много родителите си!
3
0
 
99
 
! Отговори
Здраве да е преди 7 години
Тази майка, и въобще цялото семейство, и роднините, и Стара Загора, изстрадаха много. Това няма да се забрави дълго време. Иначе малкото момиченце, да е живо и здраво, като гледам с какви хубави мерки се е родило, вече знам, че ще стане чудна хубавица. Докато порасне нека изживее едно щастливо детство, което Пауло не успя!
2
3
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да са живи и здрави дечицата им! А на убиеца и съдията им желая божието възмездие да ги застигне!!!
1
0
 
110
 
! Отговори
родител преди 7 години
Само щастие пожелавам на това семейство!!!