Бижуто Благоевград – BG столицата на санирането

Работата продължава, въпреки че "Борисов 2" е в историята
17 фев 2017 10:40,
57

  Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Благоевград без съмнение може да се нарече столицата на санирането в България. Там над 85% от блоковете са с нова премяна благодарение на програмата, а санираните кооперации бяха любим фон за рязане на лентички и като цяло повод за гордост на кабинета "Борисов 2".

Въпреки че правителството на подаде оставка, а дейността му в момента е под лупата на служебните министри на премиера Герджиков, работата в Благоевград продължава. Вижте как тече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До оФФце.А ти овца,защо не ги почнеш първи,ние ще те последваме,нали сме овце.Много смелост много нещо,ама друг да ги почне!ХИТРЕЦ!Или ще кажеш,че теб не те касае,че си извън България и т.н.Ами стой си там където си и ум не дамай,защото такива страхливци и предатели,***,ги знаем.Видят малко трудности и да ви няма.България ще излезе от тоя хаос,но вашите родители са оставени на произвола на съдбата.Децата ви също.Младите хора,които останаха тук,вярват в Бога,а не в ПАРИТЕ!
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато едни мрънкат на други въпреки студената зима спрямо предходната сметките са им с 50% надолу! А ако събираме газта която плюнчат форумните *** и газопровод можем да отворим :D
44
4
 
6
 
! Отговори
Студент преди 7 години
Очаквайте скоро на половината жители да не им хареса цвета и блоковете да заприличат на *** дъга. Задължително някои също така ще решат, че трябва да направят балконите на стаи и да зазидат остъкленията. Стърчащи климатици ще допълнят балканската представа за естетическо градоустройство.
43
0
 
11
 
! Отговори
Плавник преди 7 години
Това че ги санират е чудесно, но се чудя дали наистина сградите се обследват както беше пояснено при старта на програмата? Арматурните връзки между панелите, основите? Гледа ли се за ерозия на бетона?
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 48 Не е лесно да си злобен кибик...Сигурно живота ти е доста сив , а за това са виновни всички около теб , но не и ти самия...Ако ме питаш най- добре си напълни носа с барут и се удари в стената.
41
6
 
5
 
! Отговори
оФФце преди 7 години
Ей оффце сте тва българите , робски душички , *** , кво ревете по сайтовете само , вместо да излезете навън , да грабнете сопите и да размажете по жълтите павета тая руско-фашистка гмеж дето се е настанила из кабинети и канцеларий от 9.9.1944 г. насам и ви граби , мародерства и избива 73 години вече ! оФФце , оФФце , оФ Фце сте *** , *** , *** щом търпите толказ време руско-фашисткия ярем !
40
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санирането е некачествено. По-добре да бяха боядисали всички блокове в страната, имаха нужда. А със спестените милиарди можеха да се асфалтират разбитите улици в общините.
39
2
 
6
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
Камбитов е най-послушният кмет н герп
38
8
 
15
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Да върнат парите от жилището ми, което е санирано и сам си платих. Не завиждам, но ме е яд коагато виждам страната ни на какъв хал е , а се лепят милиарди по стените на полупразни блокове.
37
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли един хубав човек който да каже "Честито!" Аз бих го направила, а тук защо има толкова гневни хора , зарадвайте се , усмихнете се , на вън грее слънчице и ще видите тогава как и хората около вас ще ви усмихват и ще започнат да ви случват хубави неща.Поздрави от най красивия и слънчев край -Пиринския ! Целувка !
36
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под статията трябваше да пише "платена публикация".
35
10
 
38
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Малко лъскавичко, малко обновеничко и българина се радва като абориген на огледалце. Никой не пита обаче тази козметика колко ще изкара.За сметка на това бая фирмици около ГЕРБ се нагушиха. Факт !
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 30 години колко държавни пари се откраднаха, ако се бяха инвестирали по предназначение и наистина за развитието на страната досега щеше да е поне кукличка. С толкова акъл - толкова положителни резултати. Сега сме най-бедната страна в Европа, след 20 години и в света.
33
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По санираните блокове от есента вече има петна и подуване. Ние от БАНКЯ и ГЕРБ искаме бързи избори , защото стиропора ще започне да пада ,а с парчетата и процентите за СОБСТВЕНИКА на умиращата партиика Б.Б.......!
32
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И санирането няма да ви помогне,крадливи герберуги.Хората вече не са толкова прости.Не ви искаме нито меда,нито жилото.Видяхме ви какво представлявате.
31
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво толкова много пари, и само един град саниран. А другите градове - кога? Е що не казаха в началото, че програмата е само за Благоевград. Лъжат хората - кой знай колко пари са окрали. Как се става милиардер иначе?
30
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде накъде от моите данъци ще санират жилищата на едни хора,аз моето жилище съм си санирал сам.Кой ще ми го плати?Чакайте да ви плащам данъци от тук нататък.
29
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само на тези снимки някъде към 5 милиона налепени по стените. Като смятаме по 17000 на апартамент. С тези пари щяха да построят по още три етажа отгоре. Ама щом е предизборен репортаж, мълчим!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То затова ли има най-много ФПЧ сигур е от санирането!
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще започнат . Просто някои са подали по рано документи , тук има блокове от преди 2 г и половина и чак сега ги почват.